CARSNEWS
AUTONEWS

Σοκαριστικό ατύχημα με μηχανή – Ο οδηγός πήρε το μάθημα και ανέβασε βίντεο για να μάθουν και υπόλοιποι

Ένα σοκαριστικό τροχαίο ατύχημα κατέγραψε ένας μοτοσικλετιστής, οποίος έφτασε κοντά στο θάνατο σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο της Φλόριντα, λόγω της υψηλής ταχύτητας και των επικίνδυνων προσπεράσεων που επιχειρούσε. Ο οδηγός υπέστη αρκετά κατάγματα αλλά επιβίωσε από θαύμα και όπως ο ίδιος γράφει πήρε ένα σκληρό αλλά σημαντικό μάθημα.

Η αναπαραγωγή του βίντεο με το ατύχημα μπορεί να αποτελέσει μάθημα και για όλους τους άλλους. Εξάλλου ο έξυπνος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων.

«Το ατύχημα μου πριν από περίπου 4 μήνες», γράφει στην ανάρτησή του στο Youtube και συνεχίζει: «το αποκαλώ ατύχημα αλλά ήταν ξεκάθαρα δικό μου λάθος. Υπερβολική αυτοπεποίθηση για πολύ λίγη ικανότητα. Ευτυχώς κατάφερα να βγω ζωντανός και δεν έχασα κανένα άκρο. Πάνω από 20 κατάγματα στο πρόσωπό, σπασμένο χέρι στη μέση σε δύο διαφορετικά σημεία, ρήξη πνεύμονα, σπασμένα πλευρά, δύο σπασμένους δίσκους σπονδυλικής στήλης».

«Θα επιστρέψω για να οδηγήσω ξανά μια μέρα, αλλά όχι όπως παλιά. Η οδήγηση όπως έκανα ήταν διασκεδαστική, αλλά θέλω να διασκεδάσω για πολύ καιρό», τονίζει.

Related Articles

Το Toyota Hilux GR Sport έρχεται τον Οκτώβριο.

cars

Mercedes Sustaineer Concept. Μελλοντικές λύσεις για τις μεταφορές.

cars

e-ΕΦΚΑ: Παρατείνεται η προθεσμία καταβολής ασφαλιστικών εισφορών και δόσεων ρυθμίσεων

cars

Μπαταρίες ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Η Ευρώπη που αντιστέκεται…

cars

Η ByKolles αποκαλύπτει το δικό της Hypercar!

cars

Η NIO λανσάρεται στην Ευρώπη!

cars

Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν πήρε την pole position στο Grand Prix της Αυστραλίας

cars

Sym Joymax Z+ 250. Ανανεωμένο

cars

Νέο Mini Countryman. Ανανεωμένο

cars