CARSNEWS
F1 & RACES

Σπορ ηλεκτρικό με σήματα “GR” από την Toyota – Δείτε τις πρώτες εικόνες!

Η ηλεκτρική “αντεπίθεση” της Toyota έχει ξεκινήσει και τώρα έφτασε η στιγμή να προλογίσει τα δύο της νέα, αμιγώς ηλεκτρικά πρωτότυπα. Μάλιστα, το ένα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μιας και φέρει τα σήματα του αγωνιστικού τμήματος TOYOTA GAZOO Racing. Πάμε να δούμε πως θα ονομάζονται, αλλά και πότε θα παρουσιαστούν.

Ξεκινάμε ασφαλώς από την σπορ κατασκευή των Ιαπώνων, η οποία απαντά στο όνομα Toyota FT-Se. Είναι το πορτοκαλί όχημα που βλέπουμε στις εικόνες, από τις οποίες είναι εμφανή τα πίσω LED φωτιστικά σώματα, ο εντυπωσιακός διαχύτης, αλλά και τα σηματάκια “GR”. Σε μία δεύτερη εικόνα (ακολουθεί πιο κάτω) μπορούμε να δούμε και το εσωτερικό του πρωτοτύπου, με το τιμόνι να θυμίζει κάτι από Formula 1.

Όπως αναφέρει η Toyota, κατά την ανάπτυξη του συγκεκριμένου μοντέλου, δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην μείωση του συντελεστή οπισθέλκουσας. Για το εσωτερικό αναφέρει ότι μία από τις καινοτομίες είναι η πολύ χαμηλή θέση του πίνακα οργάνων, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη ορατότητα για τον οδηγό.

Toyota FT-3e

To δεύτερο ηλεκτρικό πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί ονομάζεται Toyota FT-3e και δόθηκε επίσης μία “γεύση” από την εμφάνισή του. Είναι σαφές ότι πρόκειται για ένα σύγχρονο crossover μοντέλο και στο πίσω μέρος του συναντάμε μία φουτουριστική LED λωρίδα που διατρέχει πιθανόν όλο το αμάξωμα κατά πλάτος.

Και τα δύο πρωτότυπα που βλέπουμε στις εικόνες, θα βρίσκονται στην έκθεση “Japan Mobility Show 2023”, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου έως την Κυριακή 5 Νοεμβρίου. Σύντομα, λοιπόν, θα μάθουμε κάθε λεπτομέρεια γι’ αυτά τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα!

Related Articles

Σαν Σήμερα: Μάχες και μποϊκοτάζ στη Μόντσα

cars

Η απίστευτη στιχομυθία μεταξύ Ράσελ και Βολφ (vid)

cars

O Sebastian Vettel δεν έκρυψε την πικρία του για τη Ferrari

cars

Οι 5+1 ηχηρότερες μετεγγραφές στην ιστορία της F1

cars

Alpine bolster engine division with appointment of new power unit Technical Director Eric Meignan

cars

F1: Μία σεζόν τελειώνει, μία άλλη ξεκινά!

cars

F1 GP Βραζιλίας: Ο Russell παίρνει το Sprint της Βραζιλίας!

cars

Project Pitlane: Οι ομάδες της F1 στον αγώνα ενάντια στον Covid-19

cars

Ούτε τώρα δεν θα χριστεί ιππότης ο Lewis Hamilton

cars