CARSNEWS
AUTONEWS

Στον αστερισμό του Ράλι Ντακάρ 2024 – Τελική δοκιμή για το Audi RSQ e-tron

Στην τελευταία μεγάλη δοκιμασία πριν από το Ράλι Ντακάρ 2024 υπεβλήθη στη Νότια Γαλλία το Audi RS Q e-tron. Τα τρία πληρώματα της ομάδας, Mattias Ekström/Emil Bergkvist, Stéphane Peterhansel/Edouard Boulanger και Carlos Sainz/Lucas Cruz, πραγματοποίησαν τις τελικές ρυθμίσεις, ενώ η προτεραιότητα των μηχανικών ήταν η περαιτέρω ενίσχυση της αντοχής όλων των εξαρτημάτων.

Τα πληρώματα, κατά τη διάρκεια της 5ήμερης δοκιμής που φιλοξενήθηκε στο Château de Lastours, διένυσαν μια συνολική απόσταση που ξεπέρασε τα 900 χιλιόμετρα. Υπό την ηγεσία του Τεχνικού Διευθυντή Dr. Leonardo Pascali, το επίκεντρο των μηχανικών ήταν η επιβεβαίωση των προτύπων ποιότητας.

Το καινοτόμο RSQ e-tron χαρακτηρίζεται από το ηλεκτρικό σύστημα κίνησής του με μπαταρία υψηλής τάσης και μετατροπέα ενέργειας. Το σύστημα της μπαταρίας και τα άλλα εξαρτήματα του εξαιρετικά αποδοτικού και χαμηλών εκπομπών ρύπων concept έπρεπε να περάσουν τις τελικές δοκιμές αντοχής στην περιοχή μεταξύ Narbonne και Perpignan, στις γαλλικές ακτές της Μεσογείου. Ταυτόχρονα, οι οδηγοί είχαν τη δυνατότητα να επιβεβαιώσουν για άλλη μια φορά το στήσιμο και τις ρυθμίσεις του RSQ e-tron για το Ράλι Ντακάρ, που είχαν εξελίξει σε διαφορετικά εδάφη κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δείτε φωτογραφίες:

Related Articles

Toyota – 5 νέα ηλεκτρικά μέχρι το 2026!

cars

AMG A45 S v Audi RS3 v BMW M2 v VW Golf R σε μία δυνατή μονομαχία.

cars

Τα άγνωστα Ζαγοροχώρια που θα σε κάνουν να «κολλήσεις»

cars

Αυτή είναι η τελευταία BMW i8 που κατασκευάστηκε!

cars

Hyundai Santa Cruz. Ένα pickup που σπάει το καλούπι.

cars

Μαχαίρωσαν και σκότωσαν 14χρονο που προσπαθούσε να σώσει την κοπέλα του

Bury

Η Mitsubishi “δανείζεται” δύο μοντέλα της Renault και μένει Ευρώπη!

cars

Νέο Suzuki Swift: Με νέο υβριδικό κινητήρα 1,2 λίτρων

cars

Γυναίκα αστυνομικός εξουδετέρωσε τον 40χρονο που σκότωσε 6 ανθρώπους σε εμπορικό κέντρο στο Σίδνεϊ

Bury