CARSNEWS
NEW MODELS

Στο σφυρί ρέπλικες αυτοκίνητων που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες-θρύλους

Μια ιδιαιτέρως σπάνια… τριλογία τετράτροχων κινηματογραφικών αστέρων δημοπρατείται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Η συλλογή η οποία αποτελείται από ένα Batmobil, από το θρυλικό Ectomobile των Ghostbusters και το Delorean που πρωταγωνίστησε στο Back to the Future.

Μάλιστα το ασημί Delorean με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό που του επιτρέπει να ταξιδεύει στον χρόνο φέρει και την υπογραφή ενός εκ των πρωταγωνιστών της ταινίας.

Αντιστοίχως, πίσω από τις… σκοτεινές σχεδιαστικές επιλογές του Batmobil βρίσκεται μια Chevrolet Caprice, παίρνοντας κίνηση από έναν V8 κινητήρα 5,7 λίτρων.

Σε ό,τι αφορά στο Ectomobile των θρυλικών κυνηγών φαντασμάτων, είναι βασισμένο σε μια Cadillac του 1959, χωρίς ωστόσο η διαδικασία της μετατροπής του στο όχημα που πρωταγωνίστησε στο ιδιαίτερα επιτυχημένο sequel των Ghostbusters να θεωρείται ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Η δημοπρασία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Οχάιο την 1η Αυγούστου με την παρουσία μόλις 120 ατόμων, τα οποία και θα επιλεγούν ανάμεσα σε εκείνους που θα δηλώσουν τον ενδιαφέρον τους έως και τις 31 Ιουλίου.

Αν και πολύ δύσκολα μπορεί κανείς να εκτιμήσει την αξία της εν λόγω συλλογής μια και πρόκειται για ρέπλικες και όχι για τα αυθεντικά οχήματα που δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των ταινιών, είναι σχεδόν σίγουρο ότι το τελικό ποσό που θα απαιτηθεί για την αγορά τους θα υπερβεί κατά πολύ τα 100.000 δολάρια.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Στη Ferrari για τα επόμενα δύο χρόνια ο Carlo Sainz

cars

Αυτό το κλασικό Mini έχει την άδεια να σκοτώνει

cars

Επίσημο: Δείτε το νέο VW Golf GTI σε πρώτη προβολή!

cars

Δείτε μια δεκαξάχρονη να καταρρίπτει ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο τιμόνι μιας Porsche (Video)

cars

Αυτόνομο τραμ θα λειτουργήσει σύντομα στη Σαγκάη

cars

Η Lexus αναβάλλει την παρουσίαση του νέου IS

cars

H McLaren Senna GTR στην πίστα, σε βίντεο 360ο

cars

Η λανθάνουσα εξέλιξη της αυτοκίνησης στην Ελλάδα – Μέρος Γ΄

cars

Συγκρίνουμε την Mercedes-Bezn GLC Coupe με το Range Rover Evoque

cars