CARSNEWS
NEW MODELS

H McLaren Senna GTR στην πίστα, σε βίντεο 360ο

Τα βίντεο 360ο δεν είναι καινούρια στην πιάτσα. Παρόλα αυτά, δεν τα συνηθίζουν οι εταιρίες αυτοκινήτων, πράγμα εν μέρει λογικό, αφού απαιτούν αυστηρότερες προδιαγραφές και εξοπλισμό για τα γυρίσματα. Στην προκειμένη περίπτωση, έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε το γρήγορο γύρο μίας McLaren Senna GTR, στην πίστα του Μπαχρέιν.

Με την κάμερα χαμηλά, στο ύψος των ματιών του οδηγού, είναι εντυπωσιακό το πόσο γρήγορα εναλλάσσονται οι εικόνες έξω από το παράθυρο. Η κεντρική οθόνη του συστήματος infotainment προβάλλει δεδομένα από την τηλεμετρία, δείχνοντας την ακριβή θέση του αυτοκινήτου στην πίστα. Όσο για το ταχύμετρο, ο τρόπος που ανεβαίνουν και κατεβαίνουν τα χιλιόμετρα θυμίζει περισσότερο παιχνίδι.

Βέβαια, ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για ένα από τα γρηγορότερα (αν όχι το γρηγορότερο) μη αγωνιστικό όχημα πίστας που υπάρχει. Η McLaren Senna GTR διαθέτει ένα twin-turbo V8 σύνολο, 4,0 λίτρων και 825 PS. Το βάρος της είναι μόλις 1.188 κιλά, ενώ η αεροδυναμική της -πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση- κατορθώνει να χαρίζει αρνητική άντωση που ξεπερνάει τα 1.000 κιλά! Το να μπορεί, λοιπόν, κανείς, να νιώθει μέσω ενός βίντεο ότι βρίσκεται στο εσωτερικό της, είναι μία ιδιαίτερη εμπειρία.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έτσι θα είναι το επανασχεδιασμένο Opel Corsa (photos)

cars

Morgan Plus Four: Το πρώτο τετρακύλινδρο turbo στην ιστορία της (video)

cars

Η Lamborghini είχε κατασκευάσει μόλις έντεκα δεξιοτίμονες Miura και η μια πωλείται

cars

Το ηλεκτροκίνητο SUV της Tata αλλάζει τα δεδομένα

cars

Οι ομάδες και οι πιλότοι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Formula 1 με ένα κλικ!

cars

Τέλος εποχής για τον V8 της Bentley

cars

Mercedes-Benz T-Class: H νέα κλάση στα επιβατικά van

cars

Οδηγούμε την ισχυρότερη Ferrari όλων των εποχών. Την plug-in υβριδική SF-90

cars

Το Giugiaro Vision 2030, παρολίγον στη… Γενεύη (video)

cars