CARSNEWS
F1 & RACES

Συμφώνησε με Χάμιλτον για διετές συμβόλαιο!

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φέρεται να απομένει για τη διετή ανανέωση του συμβολαίου του Λιούις Χάμιλτον με τη Mercedes F1 για το 2024 και το 2025, καθώς οι δύο πλευρές -σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα- συμφώνησαν σε όλους τους περίπλοκους όρους και στα οικονομικά δεδομένα της νέας συμφωνίας τους μετά από μήνες διαπραγματεύσεων.

  • Πέντε… νέα ρεκόρ που μπορεί να καταρρίψει το 2023 ο Λιονέλ Μέσι!

Το γερμανικό κανάλι Sky παρέθεσε την πληροφορία ότι ο διευθυντής της Mercedes F1 Τότο Βολφ είπε ανεπίσημα σε έναν από τους ρεπόρτερ του ότι η συμφωνία της ομάδας του Μπράκλεϊ με τον Χάμιλτον θα ανανεωθεί για δύο χρόνια.

Παράλληλα, η γερμανική εφημερίδα Bild γράφει πως είναι ξεκάθαρο πως ο Βρετανός θα οδηγεί για τη Mercedes και του χρόνου, και απομένει πλέον μόνο η επίσημη ανακοίνωση. Ο Χάμιλτον είναι ο μόνος κορυφαίος οδηγός της F1 που δεν έχει συμβόλαιο για το 2024, και οι φήμες που ακούστηκαν περί ενδιαφέροντος της Ferrari ήταν μάλλον σκηνοθετημένες.

Χάμιλτον: Στην κατεύθυνση της Red Bull

Αφότου, λοιπόν, γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις του νέου συμβολαίου του Χάμιλτον με τη Mercedes F1, πλέον η ομάδα και ο επτάκις πρωταθλητής θα μπορούν να αφοσιωθούν ολοκληρωτικά στην επαναφορά της ομάδας στην κορυφή της F1 μετά από δύο διαδοχικά χρόνια κυριαρχίας της Red Bull Racing και τρία -όπως όλα δείχνουν- συναπτά πρωταθλήματα οδηγών του Μαξ Φερστάπεν.

Η Mercedes ακολούθησε διαφορετική σχεδιαστική φιλοσοφία με την περσινή W13, καθώς και αρχικά με τη φετινή W14, σε σχέση με το σχεδιασμό των Red Bull RB18 και RB19 που συνθλίβουν τον ανταγωνισμό της Formula 1 τις δύο τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, μετά την επιστροφή του πρώην τεχνικού διευθυντή Τζέιμς Άλισον για τη θέση του Μάικ Έλιοτ νωρίτερα φέτος, από το GP του Μονακό το Μάιο σταδιακά η Mercedes κάνει μεγάλα βήματα μακριά από την εμμονή της στην αρχική φιλοσοφία των W13/W14.

Related Articles

Όταν ο Kimi Raikkonen παραλίγο να χρεοκοπήσει τη Lotus

cars

How F1 sprint races work: New schedule, locations for 2024

Bury

Απότομη προσγείωση σε πτήση επίδειξης πριν το Grand Prix Αυστρίας (vid)

cars

Formula 1: Ποια είναι τα νέα ονόματα των ομάδων που ανακοίνωσε η FIA για το παγκόσμιο πρωτάθλημα- Το πρόγραμμα του 2024

cars

Δε συμφώνησαν οι ομάδες για τέταρτη ζώνη DRS στη Σιγκαπούρη

cars

H Ferrari δηλώνει έτοιμη να «παρατήσει» νωρίς τη σεζόν

cars

‘Pirelli to quit Formula 1 as tyre supplier after new contract’

cars

GP Στυρίας: Νίκη ουσίας για Verstappen και Red Bull

cars

Η ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΣΕΙΡΑ «BRAWN: ΜΙΑ ΑΠΙΘΑΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ FORMULA 1» ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΣΤΟ DISNEY+ – Digitaltvinfo.gr – Τα πάντα για τη δορυφορική, ψηφιακή και HD TV

cars