CARSNEWS
AUTONEWS

Το Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας θα έχει show στη Sphere, εκκλησία, συναυλία της Κάιλι Μινόγκ και… δωρεάν σεξ για τους πιλότους

Είναι εβδομάδα αγώνα στη Formula 1 και το Λας Βέγκας ήδη κινείται στο ρυθμό του πρώτου Grand Prix στην «Πόλη της Αμαρτίας» εδώ και τέσσερις δεκαετίες. Με αφορμή, λοιπόν, το τριήμεο event από τις 17 ως τις 19 Νοεμβρίου, η «βιομηχανία διασκέδασης» στη Νεβάδα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να το μετατρέψει σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία για όλους τους εμπλεκόμενους.

Εδώ και καιρό έχουν γίνει γνωστά τα πακέτα εισιτηρίων VIP που φτάνουν ως και το ένα εκατομμύριο δολάρια, ενώ αναμένεται να… προσγειωθούν στο Λας Βέγκας πολλοί celebrities για να παρακολουθήσουν από κοντά το θέαμα, οι διοργανωτές μέρα με τη μέρα ανακοινώνουν και κάτι διαφορετικό.

Ανάμεσα σε άλλα, θα σταματήσουν οι συναυλίες των U2 στην εντυπωσιακή Sphere της πόλης, που θα χρησιμοποιηθεί για λογαριασμό της Formula 1 με το show να είναι είναι… έκπληξη, αν κι έχουν γίνει πολλές εικασίες για το τί θα περιλαμβάνει. Στο μεταξύ, είναι γνωστό πως θα τραγουδήσει η Κάιλι Μινόγκ στην τελετή έναρξης του Grand Prix.

Στην πίστα, τώρα, έχουν κερδίσει επαίνους τα kerbs που έχουν τοποθετηθεί και είναι φόρος τιμής στα καζίνο της πόλης καθώς δείχνουν τα σύμβολα της τράπουλας. Επιπλέον, έχει ήδη στηθεί και εκκλησάκι για να μπορέσουν να παντρευτούν εκεί όσοι fans της Formula 1 το επιθυμούν – αυτή η κίνηση αποτελεί έναν άλλο φόρο τιμής στην κουλτούρα των γρήγορων γάμων που γίνονται στο Λας Βέγκας.

Και οι προσφορές διασκέδαση δεν έχουν τέλος ακόμη κι αν δεν προέρχονται από τους διοργανωτές. Διάσημος οίκος ανοχής του Λας Βέγκας, το «Chicken Ranch», προσκάλεσε τους 20 πιλότους των δέκα ομάδων για δωρεάν σεξ στις εγκαταστάσεις του!

TAGS

Related Articles

Alpine A110 Legende GT. Γαλλική φινέτσα και 300 ίπποι.

cars

Πρόστιμο – «μαμούθ» 1,33 εκατ. ευρώ σε οδηγό για υπερβολική ταχύτητα – Πού κόπηκε η κλήση

cars

Τουρισμός για όλους: Αντίστροφη μέτρηση για την «πρεμιέρα» των αιτήσεων – Αυξημένα τα ποσά επιδότησης

cars

Mini Pacesetter. Απόδειξη ο εξηλεκτρισμός ταιριάζει στο JCW.

cars

Ο Νετανιάχου καλεί τη διεθνή κοινότητα να παραμείνει ενωμένη απέναντι στην επιθετικότητα του Ιράν

Bury

Η Bentley Mulsanne αποχωρεί με στιλ…

cars

Σχεδόν έτοιμη η Porsche 911 Dakar – Και σπορ και εκτός δρόμου!

cars

Νέο sports car ετοιμάζει η Nismo!

cars

Ford Transit & Transit Custom. «Ασφαλής» διάκριση από τον Euro NCAP

cars