CARSNEWS
AUTONEWS

Το Nissan Magnite είναι ένα μικρό SUV για αναπτυσσόμενες αγορές!

Προφανώς υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα projects που τρέχουν αυτήν την περίοδο στη Nissan αλλά αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, το νέο και πολυαναμενόμενο “Z” δεν θα βοηθήσει πολύ την ιαπωνική εταιρία ούτε στον τομέα των πωλήσεων, ούτε σε αυτόν του bottomline όπως αρέσει να λένε οι λογιστές. Για μεγαλύτερους όγκους και μεγαλύτερα κέρδη, η Nissan πρέπει να διεισδύσει στις αναπτυσσόμενες αγορές με ένα SUV και αυτό ακριβώς επιδιώκει να κάνει με το Magnite.

Το εικονιζόμενο SUV έχει εξελιχθεί ειδικά για αναπτυσσόμενες αγορές όπως αυτή της Ινδίας για παράδειγμα και κάνει το Juke να φαίνεται μεγάλο συγκριτικά. Το Magnite έχει μήκος που δεν υπερβαίνει τα 4 μέτρα ώστε να ενταχθεί σε μία άκρως ανταγωνιστική κατηγορία και να σταθεί απέναντι σε προτάσεις όπως το Hyundai Venue και το Kia Sonet αλλά μην κάνεις το λάθος να πιστέψεις ότι επειδή είναι μικρό και επειδή πρόκειται να λανσαριστεί στην Ινδία, είναι “βασικό” υστερώντας σε τομείς όπως η τεχνολογία. Το Magnite προσφέρει ένα αξιοπρεπές ηχοσύστημα με ηχεία της JBL, ασύρματο φορτιστή για smartphones, κάμερα 360 μοιρών, cruise control, ασύρματο Android Auto και Apple CarPlay, LED φωτιστικά σώματα και πολλά ακόμα.

Το Magnite δεν είναι ούτε “βασικό”, ούτε σπαρτιατικό και αν το design τόσο του αμαξώματος όσο και της καμπίνας φαίνεται απλοϊκό στα δικά μας, ευρωπαϊκά μάτια, το νέο SUV της Nissan προσφέρει έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, μία οθόνη 8 ιντσών για το σύστημα infotainment, σύστημα καθαρισμού του αέρα, κορυφαίους χώρους για τους πίσω επιβάτες και πορτ-μπαγκάζ με χωρητικότητα που αγγίζει τα 336 λίτρα. Καθόλου άσχημα θα έλεγα.

Συνυπολόγισε και το γεγονός ότι το Magnite βασίζεται στην CMF-A πλατφόρμα της Συμμαχίας και προσφέρει επιπλέον όλων των υπολοίπων και 205 χιλιοστά απόσταση από το έδαφος. Όσον αφορά στα μηχανικά, η βασική έκδοση του Βενιαμίν της Nissan κινείται χάρη σε έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,0 λίτρου με 72 ίππους αλλά υπάρχει και ένας τρικύλινδρος με 95 άλογα που θα ικανοποιήσει την συντριπτική πλειοψηφία του αγοραστικού κοινού με δεδομένο τον προσανατολισμό του Magnite.

The post Το Nissan Magnite είναι ένα μικρό SUV για αναπτυσσόμενες αγορές! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Porsche Taycan. Η απαρχή μίας νέας εποχής!

cars

Κάπου στη Ν. Ζηλανδία ζει ένα ηλεκτρικό rally-car 1.000 ίππων!

cars

Νέα Porsche 911 GT3 Touring. Ίδια, αλλά διαφορετική.

cars

Ford: Άνευ προηγουμένου η ανταπόκριση για το νέο Bronco!

cars

Porsche και Mercedes-AMG στη μονομαχία των super-station wagons!

cars

Dunlop. Με δύο νέες προτάσεις

cars

ΚΝΕ: Αν η κυβέρνηση θέλει να αντιμετωπίσει την ανομία στα πανεπιστήμια, ας διαλύσει τη ΔΑΠ

cars

Η γη της ελιάς – Spoiler: Ο Τζον κάνει πρόταση γάμου στην Αθηνά

cars

Η Abarth βάζει τις τελευταίες πινελιές στο πρώτο ηλεκτρικό της!

cars