CARSNEWS
AUTONEWS

Χριστοδουλίδης και Φον ντερ Λάιεν στις 2 Μαΐου στον Λίβανο

O πρόεδρος της Κύπρου, Νίκος Χριστοδουλίδης, με την πρόεδρο της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αναμένεται να μεταβούν στις 2 Μαΐου στον Λίβανο, όπως ανέφερε στη δήλωση που έκανε ο ίδιος προσερχόμενος στη σύνοδο κορυφής στις Βρυξέλλες.

«Να σας ανακοινώσω ότι η πρόεδρος της Επιτροπής μόλις με έχει ενημερώσει ότι θα επισκεφθούμε από κοινού τον Λίβανο στις 2 Μαΐου. Έχω έρθει σε επαφή με τον πρωθυπουργό της χώρας έτσι ώστε να δείξουμε την έμπρακτη στήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην προσπάθεια που γίνεται με τον Λίβανο, μέσα στο πλαίσιο της συζήτησης των επιπτώσεων της κατάστασης στη Μέση Ανατολή» σημείωσε.

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης τόνισε ότι «το Κυπριακό συνδέεται με την πρόοδο των ευρωτουρκικών σχέσεων και ελπίζω μέσα από τη συζήτηση να δοθεί η θετική διάθεση από πλευράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των κρατών μελών, συμπεριλαμβανομένης και της δικής μας θετικής διάθεσης, η εξέλιξη της οποίας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την πρόοδο στο Κυπριακό», τόνισε ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του που υπάρχει στο προσχέδιο συγκεκριμένη αναφορά στο ζήτημα της επανέναρξης των συνομιλιών.

Related Articles

Ferrari F8 Spider. Το καλοκαίρι δεν τελείωσε ακόμα!

cars

Το Civic Type R εξαιρείται από την στρατηγική εξηλεκτρισμού της Honda.

cars

Ηλεκτρική Porsche 935 από την Bisimoto. Ιεροσυλία ή σημάδι των καιρών;

cars

Auto Shanghai 2023: Παρούσα η Nissan με «όπλα» την ηλεκτροκίνηση και τη συνδεσιμότητα

cars

Mercedes A Class 200 7G-DCT. Της ταιριάζει

cars

Abarth. Ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ευρώπη

cars

Daytona U125/G125. Nέες προτάσεις

cars

Με 500 ίππους η Ford Mustang Dark Horse!

cars

Daimler και Geely ανακοίνωσαν την κοινοπραξία για το μέλλον της Smart.

cars