CARSNEWS
AUTONEWS

Η Mitsubishi ανανεώνει ξανά το Mirage/Space Star!

Η τρέχουσα, 6η γενιά του Mitsubishi Mirage (Space Star στην χώρα μας) κυκλοφορεί ήδη 8 χρόνια στην αγορά και πριν από 4 χρόνια, έκανε την πρώτη του επίσκεψη στον πλαστικό χειρουργό για μία μικρή “ανανέωση”. Τώρα, η ιαπωνική εταιρία αποκάλυψε το δεύτερο facelift του μικρού μοντέλου ώστε να του δώσει μία μικρή ανάσα για να συνεχίσει την εμπορική του πορεία.

Το facelift είναι μέτριας έκτασης και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες, νέα φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω καθώς και μία τροποποιημένη εκδοχή της “Dynamic Shield” μάσκας που συγχρονίζει το Space Star με τα μεγαλύτερα μοντέλα της φίρμας όπως το Triton. Η Mitsubishi εξοπλίζει το ανανεωμένο Space Star με νέες ζάντες ελαφρού κράματος και προσθέτει δύο νέα χρώματα στην διαθέσιμη παλέτα (Sand Yellow και White Diamond) ενώ ανάλογες είναι και οι αλλαγές στην καμπίνα.

Εκεί, εκτός από τα νέα υλικά για τις επενδύσεις των καθισμάτων, η ιαπωνική φίρμα τοποθέτησε ένα νέο, Smartphone Display Audi σύστημα που έρχεται με μία οθόνη 7 ιντσών και προσφέρει συνδεσιμότητα τόσο με το Apple CarPlay όσο και με το Android Auto. Μηχανικά δε, το νέο Space Star δεν έχει να δηλώσει κάποια διαφορά σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικαθιστά καθώς ο μοναδικός κινητήρας κάτω από το καπό είναι ο ατμοσφαιρικός 1200άρης που συνδυάζεται είτε με ένα 5-τάχυτο, μηχανικό κιβώτιο είτε με ένα διαρκώς μεταβαλλόμενων σχέσεων (CVT).

Related Articles

Ορφέας Αυγουστίδης: Μου έχει τύχει να παίζουμε για 4 άτομα

cars

Citroen My Ami Cargo. Ένας λιλιπούτειος μεταφορέας.

cars

Αυτή είναι η πρώτη εικόνα της νέας, ηλεκτρικής Jaguar XJ.

cars

Νέο Renault Captur. Με πληθώρα επιλογών

cars

Premier League: Φωτιά στην κορυφή μετά την ισοπαλία στο Λίβερπουλ

cars

Jeep Grand Wagoneer Concept. Μεγάλο, πολυτελές και έτοιμο για την παραγωγή!

cars

Brabus Rocket 900. Διηπειρωτικός πύραυλος 900 ίππων!

cars

Το hack για ατσαλάκωτα ρούχα στη βαλίτσα

cars

Mercedes-AMG GLA 45. Με την γνωστή, επιτυχημένη συνταγή!

cars