CARSNEWS
AUTONEWS

Premier League: Φωτιά στην κορυφή μετά την ισοπαλία στο Λίβερπουλ

Η μάχη του τίτλου στην Premier League, δέκα αγωνιστικές πριν το φινάλε, έχει πάρει φωτιά πλέον, αφού η ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Σίτι σημαίνει ότι η κερδισμένη της αγωνιστικής είναι η Άρσεναλ, η οποία έπιασε στην κορυφή την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Η Σίτι ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα από το ξεκίνημα της αναμέτρησης στο Άνφιλντ και από το 23ο λεπτό αυτό φαινόταν και στο σκορ, αφού ο Στόουνε έκανε από κοντά το 0-1 μετά την εκτέλεση κόρνερ του Ντε Μπρόινε. Οι Κόκκινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά οι Σόμποσζλαϊ και Ντίας έχασαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και η συνέχεια δόθηκε στο β’ μέρος.

Εκεί, η Λίβερπουλ μπήκε πολύ καλύτερα και κέρδισε πέναλτι στο 47′ ο Νούνιες κέρδισε πέναλτι και ο ΜακΆλιστερ ανέλαβε την εκτέλεση στο 50′ και έγραψε το 1-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Μάντσεστερ πάντως να αισθάνεται άτυχη.

Γιατί; Επειδή είχε δύο δοκάρια, το πρώτο στο 73′ με τον Φόντεν και το δεύτερο στο 89′ στο διαγώνιο σουτ του Ντοκού. Τελικό αποτέλεσμα, επομένως, το 1-1, με την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ να είναι πλέον μαζί στην 1η θέση με 64 βαθμούς και η Σίτι είναι ακριβώς πίσω τους με 63.

Related Articles

Νέο Opel Crossland. Με πολλές και σημαντικές αλλαγές

cars

Κάλεσμα της ΑΔΕΔΥ προς τους εργαζόμενους στο Δημόσιο για συμμετοχή στις απεργιακές κινητοποιήσεις την 1η Μαΐου

cars

Volvo: Πιθανό ένα νέο, SUV-coupe στο μέλλον!

cars

Με V8 κινητήρα 550 ίππων η “βασική” Aston Martin DBX.

cars

Nέο Volkswagen Tiguan Allspace. Ήρθε

cars

Νέο Honda Civic Type R. Με αισθητικές αλλαγές και όχι μόνο!

cars

Έφτασε και η BMW 4 Series Convertible, με υφασμάτινη οροφή.

cars

Ford Kuga PHEV. Στη πρώτη θέση των πωλήσεων τον Απρίλιο

cars

Ψάρι πλακί για την Κυριακή των Βαΐων

cars