CARSNEWS
F1 & RACES

Το F1 Vlog του GP Βραζιλίας

Οι μάχες του μαγικού κόσμου της Formula 1 συνεχίστηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού Ωκεανού, αυτή τη φορά με το σκηνικό να μεταφέρεται νότια, στη Βραζιλία και το Σάο Πάολο.

Σε έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα, με θριαμβευτή τον Max Verstappen για λογαριασμό της Red Bull Racing. Στο νέο επεισόδιο του F1 Vlog, ο Πάνος Σεϊτανίδης (a.k.a. @SeitanF1) μεταφέρει με εναλλακτικό τρόπο όσα έγιναν στο Interlagos, στατιστικά αλλά και ανθρώπους κλειδιά στην επιτυχία, τόσο σε ότι αφορά στη στρατηγική όσο και στα… διαστημικά pit stops!

Ακόμα, τη χαρμολύπη για τους «ταύρους» από τον εκπληκτικό αγώνα του Alex Albon που πήγε στράφι από μία κίνηση του Lewis Hamilton, πως ο Pierre Gasly της Toro Rosso σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση αλλά και πως αντιμετωπίζει ο Fernando Alonso τις επιτυχίες της Honda και της McLaren.

Μαζί φυσικά με μία ακόμα ενδελεχή ανάλυση των αμφισβητούμενων φάσεων από τον ειδικό συνεργάτη της εκπομπής και ανεξάρτητο αγωνοδίκη, Χάρη Τρακάρη, που δίνει έμφαση στην «αυτοκτονία» της Ferrari και τα παράλογα λόγια του Sebastian Vettel.

Κι όπως πάντα, τα σπαρταριστά backstage από τα γυρίσματα. Περισσότερα, πατώντας play…

--

Related Articles

Andretti unveil new Silverstone factory despite F1 rejection

Bury

Φόρμουλα 1 Φεράρι: Πώς θα είναι το μονοθέσιο SF-24 της Scuderia;

cars

H Visa και οι Ομάδες της Red Bull Formula One ανακοινώνουν παγκόσμια συνεργασία 

cars

F1 GP Άιφελ: Το FP3 έγινε κανονικά, ταχύτερος ο Bottas!

cars

Σε «ρυθμούς» Formula 1 η Θεσσαλονίκη

cars

Θετικός στον Covid-19 o Lando Norris

cars

Brawn: «Η Formula 1 πρέπει να αλλάξει»

cars

Mini αφιέρωμα στις σεζόν 1994 -2013

cars

The best social media from Austin

cars