CARSNEWS
NEW MODELS

Η Tesla θα ετοιμάσει και μοντέλο μικρότερο του Model 3

Στα πλαίσια της τελετής παράδοσης του Gigafactory 3, που βρίσκεται στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Σαγκάης, ο μεγαλομέτοχος της Tesla Elon Musk δεν έδωσε μόνο show χορεύοντας αλλά έκανε και ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν το γιγαντιαίο εργοστάσιο δεν θα περιοριστεί μόνο στην παραγωγή του Model 3. Στην πορεία θα κατασκευάζεται στην Κίνα και το μικρό SUV της μάρκας καθώς και «μελλοντικά μοντέλα».

Το τελευταίο χωρά πολύ συζήτηση, μιας και υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στις οποίες η Tesla δεν εκπροσωπείται αν και προτεραιότητα στα πλάνα της μάρκας και του Musk δείχνει να έχει ένα μοντέλο που θα τοποθετείται ακριβώς κάτω από το Model 3.

To οποίο θα μπορούσε να είναι το νέο εισαγωγικό και βέβαια οικονομικά πιο προσιτό. Μάλιστα ο Musk ανάφερε στη ρύμη του λόγου πως «θα είναι εξίσου ριζοσπαστικό από πλευράς εμφάνισης με το Cybertruck, κάτι που μέχρι τώρα δεν υπάρχει στον κόσμο και θα μιλά απευθείας στην καρδιά».

Πάντως αν κρίνει κανείς από το ότι η δυναμικότητα του Gigafactory 3 σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι 500.000 αυτοκίνητα ετησίως και τα πλάνα προβλέπουν την κατασκευή 250.000 Model 3 και Υ η Tesla δείχνει να ποντάρει πολύ στο μελλοντικό της μικρό μοντέλο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να φτάσει η Ferrari;

cars

To νέο Opel Mokka X κάνει τη σχεδιαστική έκπληξη

cars

Subaru: ηλεκτρικά το 40% των πωλήσεών της ως το 2030

cars

Η Hyundai κατακτά δύο βραβεία στο θεσμό Future Mobility of the Year

cars

VIDEO: Η επιχείρηση «ξήλωμα» των περιπτέρων στην Έκθεση της Γενεύης

cars

Δείτε πως ένα VW Polo GTI φθάνει στα 324 άλογα (Video)

cars

Το Land Rover Defender αποκτά επαγγελματική έκδοση

cars

Αυτή είναι η πιο εντυπωσιακή μάσκα παγκοσμίως

cars

Μια Lancia Stratos από τη στρατόσφαιρα

cars