CARSNEWS
AUTONEWS

Το Hummer “ανασταίνεται” ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό pickup;

Ο μοναδικός τρόπος για να επανέλθει στο προσκήνιο ένα όνομα σαν αυτό του “Hummer” θα ήταν με ένα αμιγώς ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο. Η σύγχρονη βιομηχανία αυτοκινήτου, για να μην πω η κοινωνία στο σύνολο της, δεν έχει θέση για ενεργοβόρα οχήματα, όσο αναγνωρίσιμα κι αν είναι τα ονόματα τους. Έτσι, ο μοναδικός δρόμος που θα οδηγούσε στην αναβίωση του θρυλικού Hummer, ήταν αυτός του εξηλεκτρισμού. Ωστόσο, αν αληθεύουν τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, η General Motors επέλεξε να μην χρησιμοποιήσει το όνομα Hummer για μία ανεξάρτητη φίρμα όπως είχε ακουστεί στο παρελθόν.

Αντ’ αυτού, η GM προτίμησε να εντάξει το νέο Hummer στην γκάμα της GMC και πιθανότατα, η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει με τη μορφή μίας διαφήμισης κατά τη διάρκεια του φετινού Super Bowl τον ερχόμενο Φεβρουάριο που θα έχει ως πρωταγωνιστή τον θρύλο του NBA, LeBron James. Οι πηγές της Wall Street Journal παραμένουν ανώνυμες αλλά ισχυρίζονται γνώση επί του θέματος και αναφέρουν πως η έκδοση παραγωγής του ηλεκτρικού pickup θα λανσαριστεί στην αγορά κάποια στιγμή εντός του 2022 και θα απευθύνεται σε σκληροπυρηνικούς off-roaders – ότι κι αν σημαίνει αυτό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Ο εξηλεκτρισμός σώζει τον V12 της Lamborghini.

cars

Platform Beyond Vehicle: Η τεχνολογία για τα αυτοκίνητα του μέλλοντος

cars

Volkswagen ID.7 – Mε έξυπνο σύστημα κλιματισμού

cars

Ντέμης Χασάμπης: Ο ελληνοκύπριος «σούπερ ήρωας» της τεχνητής νοημοσύνης που φτιάχνει μηχανές εξυπνότερες από τον άνθρωπο

Bury

cars

Μήπως έρχεται η Alfa Romeo Giulia GTA με 620 άλογα; Μπορεί…

cars

BMW Vision Neue Klasse – Μια ματιά στο μέλλον της μάρκας

cars

Video: Να οι επιπτώσεις του «μαύρου πάγου»

cars

Το Mi-Tech Concept θα είναι ο σταρ του Τόκιο για την Mitsubishi.

cars