CARSNEWS
NEW MODELS

To VW Arteon μετασχηματίζεται σε crossover

Το VW Arteon αποτέλεσε για την αυτοκινητοβιομηχανία του Wolfsburg το όχημα της καταξίωσής της στην κατηγορία των πολυτελών οχημάτων, εκπληρώνοντας με επιτυχία μια δύσκολη αποστολή.

Σήμερα η γερμανική φίρμα εξετάζει την επέκταση της γκάμας του αυτοκινήτου και ειδικότερα τη διάθεση της station wagon εκδοχής του και εκτός των κινεζικών συνόρων.

Ως γνωστόν η ευρωπαϊκή αγορά εξακολουθεί να αποτελεί πρόσφορο έδαφος για station wagon εκδόσεις αυτοκινήτων που στην τετράθυρη εκδοχή τους δεν είναι ικανά να εξαργυρώσουν τις επιβλητικές διαστάσεις τους και να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα.

Μάλιστα στην περίπτωση του VW Arteon τη διαφορά δεν θα κάνουν μόνον οι νέες αναλογίες του αμαξώματος αλλά και η ελαφρώς αυξημένη απόσταση από το έδαφος η οποία σε συνδυασμό με τους προστατευμένους θόλους των τροχών δημιουργούν την εικόνα ενός αυτοκινήτου που κάλλιστα θα μπορούσε να διεκδικήσει ακόμα και τον τίτλο του crossover.

Δεν είναι λίγοι, λοιπόν, εκείνοι που βλέπουν την station wagon εκδοχή του VW Arteon ως την πιο προσιτή εκδοχή ενός Audi A6 Allroad, μιας και οι διαστάσεις του αμαξώματος παραπέμπουν ευθέως σε αυτό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

To VW Arteon θα έχει και shooting brake έκδοση!

cars

Ταξιδεύοντας στον κόσμο της ηλεκτροκίνησης με την Opel

cars

Στο σφυρί ρέπλικες αυτοκίνητων που πρωταγωνίστησαν σε ταινίες-θρύλους

cars

Το νέο VW Golf GTI των 245 ίππων είναι εδώ!(video)

cars

Έρευνα: Οι πολύ χαμηλές ταχύτητες σκοτώνουν (Video)

cars

Lexus RX απογειώνεται και καταστρέφεται σε αυτοσχέδιο αγώνα (Video)

cars

Tiffany’s Indian Scout Bobber – Ένα διαφορετικο δώρο για τις γιορτές…

cars

Τι θα λέγατε για όριο 100 km/h όπως στην Ολλανδία;

cars

Γκάζι, φρένο σε μια εποχή (που θα μπορούσε να είναι) εξαιρετική

cars