CARSNEWS
NEW MODELS

Κόντρα γιγάντων σε ένα γερμανικό ιπποφορβείο (video)

Πολύ δύσκολο να μαζέψει κανείς και τα τέσσερα καυτά hatches στο ίδιο μέρος και ακόμη πιο δύσκολο να τα βάλει το ένα δίπλα στο άλλο σε ένα παλιό αεροδιάδρομο. Το γνωστό κανάλι Carwow τα κατάφερε και όπως μπορείτε να δείτε τοποθετεί δίπλα στην πισωκίνητη BMW M2 τα τετρακίνητα Audi RS3, VW Golf R και Mercedes A45 S.

Κάθε ένα αυτοκίνητο έχει τη turbo χάρη του. Το RS3 έχει έναν πεντακύλινδρο TFSI με 400 PS. Η Mercedes-AMG ξεχωρίζει με τον ισχυρότερο τετρακύλινδρο παραγωγής στα 2 lt και την ισχύ να είναι στα 421 PS. Το επίσης δίλιτρο VW Golf R είναι το πιο ταπεινό της παρέας με 310 PS. Το μοτέρ με τους περισσότερους κυλίνδρους το έχει η BMW M2 με τον τρίλιτρο εξακύλινδρο που αποδίδει 370 PS.

Αν και υστερεί σε traction κατά την εκκίνηση, τι λέτε, θα τα καταφέρει απέναντι στον τετρακίνητο ανταγωνισμό; Η απάντηση δίνεται στο σημείο 07:50 του βίντεο. Αλλά για να μην σας κρατάμε σε αγωνία να πούμε πως στην κόντρα για τα 0-400 μέτρα τα πιο αργά με την σειρά ήταν τα Golf R και η BMW M2. Ποιος λέτε να είναι ο νικητής;

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Μάθετε τις τιμές πώλησης του VW ID.3!

cars

Ποιους κινητήρες καταργεί η BMW;

cars

Μια σπάνια Lancia Delta Integrale Martini αναζητά ιδιοκτήτη

cars

Glickenhaus 007 Le Mans: Με την άδεια να σκοτώνει

cars

Στην Ελλάδα η απόλυτη καυτή έκδοση του Defender

cars

Οι Jaguar Land Rover θα ανακυκλώνουν παλαιά οχήματα με στόχο τη μείωση του CO2

cars

Δοκιμάζουμε το ικανό και παντοδύναμο Jeep Renegade Limited 1.3T 180PS 4X4 9AT

cars

Ενδεχόμενο διαρροής καυσίμου σε Bentley Bentayga

cars

Η Tουρκία ετοιμάζει το δικό της ηλεκτρικό SUV

cars