CARSNEWS
NEW MODELS

Το Range Rover Evoque θα αποκτήσει και επιμηκυμένη έκδοση

Το Evoque είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Land Rover, με όπλα του την εμφάνισή του, το πολυτελές εσωτερικό του και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Τόσο στην άσφαλτο όσο και πέρα από αυτήν. Το βασικό παράπονο των κατόχων ή των υποψήφιων κατόχων του Evoque δεν είναι άλλο από τους σχετικά περιορισμένους χώρους για όσους λαμβάνουν θέση στο πίσω κάθισμά του.

Και αυτό παρά το ότι η τρέχουσα γενιά του έχει να επιδείξει 20 χιλιοστά μεγαλύτερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών σε σχέση με την προηγούμενη. Στη Land Rover έχουν φυσικά υπόψη τους το ζήτημα και ήδη προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς προς τη λύση του, καθώς στο διαδίκτυο ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων μιας επιμηκυμένης έκδοσής τους.

Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η αύξηση του μεταξονίου δεν είναι ακόμη γνωστό αλλά το βέβαιο είναι πως θα μπορεί να καλύπτει και την τοποθέτηση μιας τρίτης σειράς καθισμάτων. Η οποία θα καθιστά και το πιο μικρό των Range Rover επταθέσιο. Φυσικά η προσθήκη στη γκάμα του Evoque μιας μεγαλύτερης έκδοσης έχει βάσιμες πιθανότητες να αυξήσει στη δημοτικότητά του κυρίως στην Κίνα αλλά και στις άλλες ασιατικές αγορές όπου το μέγεθος είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετράει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Υποχρεωτικά τα αυτόματης λειτουργίας φώτα στην Ιαπωνία

cars

Οι Αντετοκούμπο στο γκαράζ του Jay Leno! (Video)

cars

Ένα Focus κάθε 135 δευτερόλεπτα διαθέτει η Ford

cars

GP Ιταλίας 2020: Μαύρα σύννεφα πάνω από τη Μόντσα για τη Ferrari

cars

Η σύγχρονη Jaguar E-Type είναι ένα αυθεντικό διαμάντι (Video)

cars

GP Σάο Πάολο: Μεγάλη εμφάνιση Russell και 1-2 για τη Mercedes

cars

Τράκτορας 36.000 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ (Video)

cars

Εξακύλινδρο το νέο pickup της Hyundai

cars

911 Dakar: Πλησιάζει η Porsche παντός εδάφους – Στις 16/11 η αποκάλυψη

cars