CARSNEWS
NEW MODELS

Τρομακτικό ατύχημα με BMW Σειρά 1 Coupe (Video)

Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο 28χρονος Καναδός, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του με αποτέλεσμα αυτό να περιστραφεί ουκ ολίγες φορές γύρo από τον εαυτό του πριν καταλήξει σε ένα δέντρο.

Το τρομακτικό ατύχημα του Καναδού καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου, αποκαλύπτοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης από την οποία υπήρξαν και παράπλευρεςαπώλειες.

Ο λόγος για το σταθμευμένο όχημα που βρέθηκε στην πορεία της BMW Σειράς 1 Coupe, η ταυτότητα της οποίας με τα βίας μπορεί να ταυτοποιηθεί, εξαιτίας των παραμορφώσεων που υπέστη μετά την… ανώμαλη προσγείωσή του στη σκληρή, πέρα από κάθε αμφιβολία, πραγματικότητα.

Κρίνοντας, πάντως, από την εικόνα του αυτοκινήτου, αποτελεί ένα μικρό θαύμα το γεγονός ότι ο 28χρονος οδηγός βγήκε αλώβητος από ένα ατύχημα το οποίο κάλλιστα θα μπορούσε να του στοιχήσει ακόμα και τη ζωή.

Σε ό,τι αφορά τώρα στα αίτια του ατυχήματος, η υπερβολική ταχύτητα και ο αδέξιοςχειρισμός ενός αυτοκινήτου με κίνηση στους πίσω τροχούς αποτέλεσε για πολλοστή φορά έναν καταστροφικό συνδυασμό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Weltmeister Maven Concept είναι ένα αντί-Tesla

cars

Η General Motors γυρνά την πλάτη της στα Social Media

cars

Γιατί να επιλέξω συνθετικά λάδια; Κάθε πότε τα αλλάζω;

cars

Η τεχνολογία σκοτώνει τα coupe αυτοκίνητα!

cars

H McLaren Senna GTR στην πίστα, σε βίντεο 360ο

cars

Σε καραντίνα 150 υπάλληλοι της BMW

cars

Η Toyota teasάρει ένα «μυστηριώδες» υβριδικό – Στις 16/11 η αποκάλυψη (photos)

cars

Η hardcore BMW M5 CS θα έχει από 650 έως 660 ίππους

cars

Ανασχεδιασμένα λογότυπα για τη Maserati

cars