CARSNEWS
NEW MODELS

Αυτές είναι οι εικόνες κατοχύρωσης του Aurus Komendant

Μετά την προεδρική λιμουζίνα, όπως έχει γραφτεί και άλλες φορές στο caranddriver.gr η νεόκοπη ρώσικη μάρκα πολυτελείας, η Aurus, προγραμματίζει να παρουσιάσει και ένα SUV. Το οποίο ονομάζεται Komendant, θα είναι και αυτό φυσικά πολυτελέστατο και θα ανήκει στην πιο μεγάλη κατηγορία.

Μετά από αρκετές κατασκοπευτικές φωτογραφίες και renderings πλέον είναι διαθέσιμες και οι απεικονίσεις για την κατοχύρωση του Komendant στις αρμόδιες αρχές. Και οι οποίες δείχνουν ένα πραγματικά εντυπωσιακό SUV με μεγάλη μάσκα που θυμίζει έντονα το Kulligan της Rolls Royce. Τον κορυφαίο εκπρόσωπο της υπερπολυτελούς κατηγορίας των SUV.

Παράλληλα το Komendant χαρακτηρίζεται από το επιμηκυμένο καπό τους, τους μεγάλους προβολείς του με την ορθογώνια παραλληλόγραμμη σχεδίαση της και τις μεγάλες εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα του. Ορθογώνια παραλληλόγραμμα είναι και τα πίσω φώτα,

Προς το παρόν δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού του Komendant αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως θα είναι αντίστοιχο αυτού της λιμουζίνας Senat.

Με την οποία κοινό είναι και το πλαίσιο αλλά και ο κινητήρας. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για έναν εξηλεκτρισμένο V8 με 598 ίππους και 880 Nm. Το κιβώτιο με το οποίο θα συνδυάζεται είναι ένα αυτόματο με 9 σχέσεις, ενώ στάνταρ θα είναι και η τετρακίνηση.

Μαζί με το Komendant η Aurus πατεντάρισε και μια μοτοσυκλέτα, η οποία θα χρησιμοποιείται από τη συνοδεία των κυβερνητικών στελεχών στα οποία θα διατεθούν τα Aurus. H μοτοσυκλέτα αυτή θα είναι ηλεκτρική και θα είναι διαθέσιμη το αργότερο το 2023.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θα κατασκευαστεί η Aston Martin V12 Speedster

cars

O Lewis Hamilton νικητής στην Ουγγαρία

cars

H AvtoVAZ εξαγοράζει το μερίδιο της General Motors

cars

Ξεκινούν οι πωλήσεις του Volkswagen ID.3

cars

Αυξάνεται το ποσοστό επιδότησης για τα φθηνότερα ηλεκτρικά οχήματα. Στα 6.000 ευρώ το πλαφόν

cars

Πιθανά ηλεκτρικό και έως τα τέλη του 2021 το νέο Road Rover

cars

Το νέο Audi RS3 φλερτάρει με τους 450 ίππους

cars

Honda e:N2 Concept: Μία… πρόγευση για τα μελλοντικά EV των Ιαπώνων

cars

Η Bugatti δοκίμασε τις Chiron Super Sport 300 Pur Sport στην πίστα του Nardo

cars