CARSNEWS
NEW MODELS

Αλλαγές στον Δακτύλιο την Τετάρτη (9/11) λόγω της απεργίας

Η 24ωρη απεργία που έχει εξαγγείλει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου θα φέρει νέα δεδομένα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας.

Οι στάσεις εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και η 24ωρη απεργία των μελών του Σωματείου Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ) αναμένεται να οδηγήσει στην αύξηση κυκλοφορίας ΙΧ αυτοκινήτων στην πρωτεύουσα, για να μπορέσουν οι πολίτες να εξυπηρετηθούν στις μετακινήσεις τους.

Ετσι, η Αστυνομία ανακοίνωσε την άρση εφαρμογής των μέτρων περιορισμού κυκλοφορίας των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας. Με άλλα λόγια, την Τετάρτη (9/11) δε θα ισχύσει το μέτρο του δακτυλίου, με αποτέλεσμα όλα τα αυτοκίνητα να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα.

Όπως συμβαίνει συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, η κίνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη, οπότε οι οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή και να είναι προετοιμασμένοι για αρκετές καθυστερήσεις στις μετακινήσεις τους.

Αυξημένη θα είναι και η παρουσία τροχονόμων, με την Αστυνομία να καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις τους για την αποφυγή πρόκλησης περαιτέρω κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η αγωνιστική Bentley Continental σπάει τον πάγο!

cars

F1 Academy: Αυτή είναι η νέα κατηγορία αποκλειστικά για γυναίκες οδηγούς

cars

Ο Jos Verstappen απέτρεψε τον Max από το να πάει στη Mercedes!

cars

Tι μαρτυρά το νέο teaser για το Z Proto της Nissan;

cars

Η συντήρηση της μπαταρίας του αυτοκινήτου στην εποχή της καραντίνας

cars

Με αυτά τα τρακτέρ θα κλείνατε τους δρόμους;

cars

To roadster του φτωχού ετοιμάζει η Porsche

cars

Η Toyota teasάρει ένα «μυστηριώδες» υβριδικό – Στις 16/11 η αποκάλυψη (photos)

cars

Σκέψεις για επανασύσταση της Ομάδας Σίγμα!

cars