CARSNEWS
F1 & RACES

Ferrari: Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Binotto

Η Scuderia Ferrari διέψευσε με χθεσινή της ανακοίνωση τις φήμες που την ήθελαν να αντικαθιστά τον Mattia Binotto με τον Frederic Vasseur από το 2023.

Μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με τον επικεφαλής της Scuderia. Ιδίως έπειτα το βραζιλιάνικο GP πολλοί Ιταλοί δημοσιογράφοι θεωρούσαν την αντικατάσταση Binotto απλώς θέμα χρόνου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο Charles “εξερράγη” στο Interlagos. Αρχικά λόγω της γκάφας που έγινε με τα ελαστικά στο Q3 της Παρασκευής. Επιπλέον δεν δόθηκαν team orders στο τέλος του αγώνα -όπως ζητούσε ο Lecler- ώστε να τερματίσει μπροστά από τον Sainz.

Μάλιστα, χθες κυκλοφόρησε στον ηλεκτρονικό τύπο η πληροφορία πώς ο Binotto πρόκειται να αντικατασταθεί τον Ιανουάριο του 2023 από τον Frederic Vasseur. Ο Γάλλος είναι ο team principal της Alfa Romeo από το 2017. Το 2018 είχε κάνει το ντεμπούτο του με την Alfa ο Leclerc.

Όμως, η Ferrari δεν άργησε να διαψεύσει την έντονη φημολογία. Με ανάρτησή της στο twitter η Scuderia ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα για τον επικεφαλής της ομάδας. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει: “Σχετικά με την φημολογία που προέρχεται από συγκεκριμένα μέσα και αφορούν στην θέση του επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, η Ferrari δηλώνει πώς οι φήμες αυτές είναι τελείως αβάσιμες“.

Για την ώρα, λοιπόν, φαίνεται ότι η Ferrari στηρίζει τον Binotto. Ο επικεφαλής της Scuderia έχει ξεκαθαρίσει πως η Ferrari έχει επικεντρωθεί στο μονοθέσιο του 2023. Επιπλέον, σύμφωνα με τον Binotto, δεν φέρνουν και αναβαθμίσεις μετά την Ιαπωνία λόγω του ορίου μπάτζετ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

F1 GP Βραζιλίας: Η πρώτη από πολλές ( video)

Newey: Πώς έδωσε το μεγάλο πλεονέκτημα στην Red Bull φέτος

Binotto: Κινδυνεύει η θέση του στη Ferrari;

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο carsnews  

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Πού μπορεί να δεις κανείς από κοντά τη Mercedes των 2,5 εκατ. ευρώ;

cars

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η τελευταία pole της χρονιάς στον Verstappen

cars

Πότε θα δούμε τη νέα Renault F1;

cars

Formula 1: Ο κακός μπαμπάς του Μαξ Φερστάπεν

cars

GP Σάο Πάολο: Ο Verstappen νικητής μετά το χάος – Ο Leclerc εκτός πριν την εκκίνηση (photos)

cars

To συγκινητικό video αφιέρωμα της Mercedes για τον Lauda

cars

Η σοκαριστική απάντηση της Mercedes στον Χάμιλτον όταν τους παρακάλεσε για αλλαγές

cars

Ο Φερστάπεν έχασε τον προπονητή του

cars

Lucid Air Sapphire, πιο γρήγορo κι από F1! [video]

cars