CARSNEWS
F1 & RACES

H νέα McLaren MCL38 «βρυχάται» για πρώτη φορά (vid)

Η βρετανική ομάδα της Formula 1 «έδωσε ζωή» στο μονοθέσιο με το οποίο οι Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι θα πάρουν μέρος στο φετινό πρωτάθλημα.

Λίγες ημέρες απέμειναν για την έναρξη της νέας σεζόν της Formula 1. Οι ομάδες ετοιμάζονται για τις παρουσιάσεις των μονοθεσίων τους πριν ταξιδέψουν προς το Μπαχρέιν για τις χειμερινές δοκιμές και το πρώτο Grand Prix της σεζόν.

Στα εργοστάσια τα μονοθέσια συναρμολογούνται στην τελική μορφή που θα έχουν για την έναρξη της σεζόν και οι μηχανικοί κάνουν τους τελευταίους λειτουργικούς ελέγχους. Μία από τις διαδικασίες είναι να βάζουν μπρος τον κινητήρα των μονοθεσίων για να δουν πως δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη λειτουργία του.

Στη McLaren Racing η νέα MCL38 είναι έτοιμη στο εργοστάσιο του Ουόκινγκ και τώρα σειρά έχει το μαραθώνιο ταξίδι διάρκειας 24 Grand Prix. Άπαντες ήταν παρόντες στην πρώτη «ανάσα» του μονοθεσίου, συμπεριλαμβανομένου του CEO, Ζακ Μπράουν.

Θέλοντας να γιορτάσει αυτήν την ιστορική στιγμή, η McLaren τη μοιράστηκε στα social media με τους φίλους της και τον υπόλοιπο κόσμο της Formula 1.

— McLaren (@McLarenF1) January 30, 2024

Τα χρώματα της νέας MCL38 τα γνωρίζουμε ήδη μέσω των αποκαλυπτηρίων που είχαν γίνει πριν από μερικές εβδομάδες. Γνωρίζουμε επίσης πως η βρετανική ομάδα θα παρουσιάσει το νέο της δημιούργημα στις 14 Φεβρουαρίου, την ίδια ημέρα με τη Mercedes-AMG.

Οι Λάντο Νόρις και Όσκαρ Πιάστρι θα αποτελέσουν και φέτος το οδηγικό της δίδυμο, με τον Βρετανό να έχει υπογράψει πρόσφατα νέο συμβόλαιο συνεργασίας.

Το 2023 τερμάτισε στην 4η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών, έχοντας την καλύτερη εξέλιξη μονοθεσίου εντός της σεζόν από κάθε άλλη ομάδα.

Φωτογραφίες: McLaren Racing

Related Articles

Εγκρίθηκε το πλάνο για GP στο Hard Rock Stadium του Μαϊάμι

cars

F1 GP Ιταλίας: Επική νίκη για Gasly και AlphaTauri!

cars

LKYSUNZ offers $600m to enter new team into Formula 1

cars

F1 GP Μ. Βρετανίας: Πεπρωμένο φυγείν αδύνατον

cars

Όταν ο Pastor Maldonado μιλούσε με τη Scuderia Ferrari

cars

Formula 1: Ανακοινώθηκε πού θα φιλοξενηθούν τα Sprint της νέας σεζόν

cars

Δεν σκοπεύει να τα παρατήσει ο Vettel

cars

F1 GP Στυρίας: Μπροστά ο Hamilton στο FP3

cars

Τραγικό ατύχημα καραμπόλα στη Formula με θύμα τον 18χρόνο πιλότο στον αγώνα του Βελγίου (VIDEO)

cars