CARSNEWS
F1 & RACES

Alonso: Δεν θα σταματήσω σύντομα

Ανοιχτός για το μέλλον του εμφανίστηκε ο Fernando Alonso σε συνέντευξη του, όπου τόνισε ότι δεν σκοπεύει να σταματήσει την καριέρα του στο άμεσο μέλλον.

Ο Alonso και η Aston Martin συνοδεύουν την νέα καμπάνια της Crypto.com με επωνυμία Born Brave και ο Ισπανός οδηγός παρέθεσε μια συνέντευξη στους ανθρώπους της εταιρείας για την πορεία του στο σπορ, αλλά και την καριέρα του τώρα και στο άμεσο μέλλον, τονίζοντας ότι δεν σκοπεύει να αποσυρθεί άμεσα.

Πιο συγκεκριμένα ο Alonso ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η χαρά της οδήγησης με κάνει να επιστρέφω πάντοτε και με κρατάει σε αυτόν τον κόσμο. Νιώθω πολύ προνομιούχος που μπορώ κι οδηγώ στην F1. Οδηγώ από σχεδόν τριών ετών, όλη μου η ζωή είναι πίσω από ένα τιμόνι κι είναι αυτό που με κάνει να νιώθω πιο άνετα. Νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη μου κατάσταση όταν οδηγώ. Εάν θα διάλεγα ένα πράγμα για να κάνω κάθε μέρα που ξυπνούσα, θα επέλεγα να είμαι οδηγός της Formula 1.

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν για τόσα πολλά χρόνια στην F1 γιατί δεν ένιωθα ποτέ ότι ήμουν μέρος του θεάματος. Όλο το γκλάμουρ, όλο το σόου, όλα όσα γίνονται εκτός της αγωνιστικής δράσης. Αλλά έαν μία μικρότερη εκδοχή του εαυτού μου μπορούσε να με δει να τρέχω στα 42 μου έτη, δεν θα εκπλήσσοταν γιατί από τότε ήξερα πόσο πολύ αγαπούσα τους αγώνες.

«Το να οδηγώ στην Formula 1 είναι το πράγμα που μου αρέσει να κάνω περισσότερο. Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, η κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Όσο νιώθω ότι είμαι γρήγορος, γιατί να σταματήσω;

«Κάθε αγώνα που ξεκινάω, ακόμη κι εάν δεν διεκδικούμε άμεσα τη νίκη, υπάρχει 1% πιθανότητα να κερδίσουμε, για αυτό όταν κατεβάζω την προσωπίδα και ανάβει το πράσινο φως, πιστεύω ότι είναι η μέρα που θα κερδίσω. 99 στις 100 φορές θα αποτύχεις, αλλά τη μία φορά που θα τα καταφέρεις, τότε όλη η αναμονή κι όλη η δουλειά που έχει καταβληθεί θα αξίζει.

«Η επιθυμία για τη νίκη είναι πάντα εκεί. Την είχα από την πρώτη μέρα και την έχω, στο ιδιο επίπεδο μέχρι και σήμερα. Δεν θα σταματήσω σύντομα.»

Ακολουθήστε μας στα Twitter, Instagram, Youtube, Discord και Spotify

Author

Τις ημέρες, είμαι φοιτητής στα Ψηφιακά Συστήματα του Πανεπιστήμιου Πειραιά. Τις νύχτες ίσως θα βλέπω κάποιο σπορ ή κάποια σειρά στην τηλεόραση. Τις ημέρες και τις νύχτες, παρακολουθώ τα όσα γίνονται σε 2 ή 4 τροχούς.

Related Articles

O Πάνος Σεϊτανίδης σχολιάζει το Grand Prix Ιταλίας

cars

F1 GP Βελγίου: Μπροστά και στο FP3 οι Ferrari, στον τοίχο ο Hamilton

cars

F1: Του πήρε τη δουλειά, του πήρε και τη γυναίκα!

cars

Ο Hamilton κάνει μεταγραφή στη Ferrari;

cars

F1’s new points system on course to get support it needs

cars

H Formula 1 δεν το κουνάει από την Αυστρία

cars

F1’s new points system looks on course to get support it needs

cars

GP Μ. Βρετανίας FP1: Ο Φερστάπεν και οι υπόλοιποι

cars

F1 Audi: Μετά την επιτυχία του Rally Dakar η Audi παρουσιάζει νέο οδηγό

cars