CARSNEWS
F1 & RACES

Asap Rocky: Είναι ο νέος Creative Director για τις Puma x Formula1 συλλογές

Ο A$AP Rocky διορίστηκε cretative director της συνεργασίας του ομίλου PUMA με τη Formula 1. Ο γερμανικός γίγαντας αθλητικών αθλητικών ειδών – ο οποίος υπέγραψε τον Μάιο μια πολυετή συμφωνία για την αποκλειστική παραγωγή και πώληση ενδυμάτων, υποδημάτων και εμπορευμάτων της F1 – επέλεξε τον ξεχωριστό Αμερικανό καλλιτέχνη και fashion tastemaker για αυτή την θέση. Σκοπός της Puma είναι να διευρύνει το κοινό της και να εκμεταλλευτεί την αυξανόμενη σύνδεση του streetwear με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Τα πρώτα προϊόντα της συνεργασίας θα έρθουν με τη μορφή μιας limited edition συλλογής, αξεσουάρ και ρούχων Puma – F1, που θα κυκλοφορήσει στο εναρκτήριο Grand Prix του Λας Βέγκας στα τέλη Νοεμβρίου. Οι εικόνες teaser δείχνουν τον Rocky να φοράει μια μαύρη φόρμα με το κοινό σήμα, αγωνιστικά γάντια και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Puma Inhale.

KEN 728X100

Ο Rocky θα σχεδιάσει μια σειρά από capsule συλλογές που θα συνδέονται με τους δημοφιλείς αγώνες της F1 ενώ μέχρι τη σεζόν 2025, η Puma σχεδιάζει ο Rocky να έχει ευρύτερο δημιουργικό έλεγχο σε ολόκληρη τη συνεργασία Puma-F1, παρέχοντας δημιουργική συμβολή για τις συλλογές.

«Χαίρομαι πραγματικά που μια βιομηχανία που κάποτε ήταν πολύ παραδοσιακή και συντηρητική είναι έτοιμη να ανοιχτεί και να εξερευνήσει νέα πράγματα, ειδικά όσον αφορά τη μόδα» δήλωσε ο Rocky.

ΠΗΓΗ

Related Articles

Τι ισχύει με την πρόταση της Ferrari στον Vettel;

cars

Αποκάλυψη για τη Scuderia AlphaTauri AT02 (video)

cars

Formula1: Όταν το θεαματικό καταντάει κωμικό (+video)

cars

O Schumacher όπως θέλω να τον θυμάμαι (video αφιέρωμα)

cars

Ο Max Verstappen στη Red Bull Ring: Η ζωή απαιτεί τον χρόνο της

cars

Ralf Schumacher: Ο Leclerc «σκότωσε» τον Vettel

cars

Aνακοίνωση από την οικογένεια Schumacher!

cars

F1 teams downplay risks of ‘sprint cars’ with new parc ferme rules

cars

Τρία στα τρία για τον Μαξ Φερστάπεν, νέα επιβλητική πολ ποζίσιον του Ολλανδού στη Μελβούρνη

cars