CARSNEWS
AUTONEWS

Autotec Expo 2023: Έκθεση ανταλλακτικών αυτοκινήτου από 29/9 έως 1/10

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε μέχρι να ανοίξει τις πύλες της για τους επαγγελματίες του κλάδου η Autotec Expo, η μεγάλη έκθεση του after market που θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan EXPO, από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου 2023.

Το παρών στην έκθεση θα δώσουν οι μεγαλύτερες εταιρείες από το χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, των εξοπλισμών συνεργείων, των βουλκανιζατέρ, των φανοβαφείων και των ηλεκτρολογείων, ενώ σημαντική θα είναι η παρουσία από το χώρο των αξεσουάρ, λογισμικών Η/Υ, προγραμμάτων διαχείρισης, τεχνικές εταιρείες, επαγγελματική ένδυση, σύλλογοι και κλαδικός τύπος.

Με οδηγό τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους, οι επαγγελματίες του κλάδου του αυτοκινήτου θα συναντήσουν στην έκθεση τις ιδανικές λύσεις για τις επιχειρήσεις τους. Θα έχουν την ευκαιρία να προβάλλουν σε ένα απόλυτα στοχευμένο κοινό τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, τις εξειδικευμένες προτάσεις τους στον τομέα των ανταλλακτικών, της επισκευής, συντήρησης και φροντίδας των επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, ενώ πυρήνα της έκθεσης θα αποτελέσουν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται στον κλάδο και η εφαρμογή τους, η ηλεκτροκίνηση καθώς και η μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Ξεχωριστό κομμάτι της έκθεσης θα αποτελέσουν οι παράλληλες δράσεις που περιλαμβάνουν τεχνικά εργαστήρια, σεμινάρια, ομιλίες και παρουσιάσεις, ενώ ένας μεγάλος διαγωνισμός με πλούσια δώρα θα τρέξει καθ’ όλη τη διάρκεια της Autotec Expo 2023.

Τέλος, η έκθεση σε συνεργασία με την παγκόσμια πλατφόρμα και εταιρεία οργάνωσης υβριδικών και ψηφιακών εκδηλώσεων Live Media παρουσιάζουν για πρώτη φορά την Autotec TV που θα προβάλλει συνεχή ζωντανή ροή συνεντεύξεων και ειδήσεων.

TAGS

Related Articles

Ο Φερνάντο Αλόνσο πούλησε την exclusive Ferrari Enzo του για 5,4 εκατομμύρια ευρώ

cars

Ford. Ξεκίνησε τη λειτουργία της

cars

Subaru Outback Wilderness. Ακόμα πιο ικανό!

cars

Η Audi συνεχίζει να απλουστεύει την γκάμα της!

cars

Skoda Vision IN concept. Ένα θυμωμένο μικρό, αλλά όχι για εμάς…

cars

Ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στον Χολαργό

cars

Ο Sebastian Vettel αποχωρεί από την Ferrari στο τέλος του 2020;

cars

Η Bosch αλλάζει το σκίαστρο και κάνει την οδήγηση ασφαλέστερη!

cars

Γιατί ένα ακριβό ρολόι δεν είναι καλύτερη επένδυση από τον χρυσό, σύμφωνα με το αφεντικό της Rolex

cars