CARSNEWS
NEW MODELS

e-Thing: Ετοιμάζει η Volkswagen ηλεκτρικό Buggy;

Ξεκινώντας με ένα μικρό μάθημα ιστορίας, το όνομα Thing δεν είναι καινούριο για τη Volkswagen. Υπό αυτή την ονομασία κυκλοφορούσε το Type 181, ένα μικρό, ανοικτό όχημα που σχεδιάστηκε αρχικά για το στρατό της δυτικής Γερμανίας, ενώ η καταγωγή του κρατά από το Β’ΠΠ. Και η αλήθεια είναι ότι είχε δεκαετίες ολόκληρες να μας απασχολήσει, μέχρι την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, όπου η Volkswagen κατέθεσε τη σχετική αίτηση για τα δικαιώματα χρήσης του «e-Thing».

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία επίσημη ή ανεπίσημη πληροφορία γύρω από αυτό. Καταλαβαίνουμε προφανώς ότι πρόκειται για ένα ηλεκτρικό μοντέλο, ενώ σχεδόν βέβαιο είναι ότι θα είναι και ανοικτό. Να υπολογίζουμε κάτι σαν το T-Roc cabriolet; Το πιο πιθανό είναι η Volkswagen να ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει αυτή την ονομασία για το νέο της ηλεκτρικό buggy.

Υπενθυμίζουμε ότι πέρυσι, στην έκθεση της Γενεύης η Γερμανική φίρμα παρουσίασε το εικονιζόμενο πρωτότυπο ID Buggy, το οποίο κατόπιν πήρε το πράσινο φως της παραγωγής. Βέβαια και για αυτό ακούστηκαν αργότερα φήμες πως η VW το μετάνιωσε και πιθανά αποφάσισε να το μετασχηματίσει σε ένα ηλεκτρικό off roader, με το όνομα Ruggedzz. Για να μην χρησιμοποιεί την επίσημη «ID» ονοματολογία, σημαίνει ότι πρόκειται για ένα ειδικό μοντέλο. Τώρα το πόσο «ειδικό» ο καιρός θα το δείξει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Θα αγοράζατε το νέο VW Polo Sedan με τα 550 λίτρα αποθηκευτικού χώρου;

cars

Νέες φωτογραφίες από τo «ελληνικό» Chaos των 3.000 ίππων

cars

Δοκιμάζουμε το Nissan Micra 1.0 IG-T 100 PS

cars

Αγορά αυτοκινήτου: Οι προσφορές που δεν πρέπει να χάσεις!

cars

Cimena και αυτοκίνητο: Αυτές είναι οι Top 10 ταινίες για cinefil και petrolheads!

cars

H Mercedes A45 AMG των 600 ίππων καταρρίπτει κάθε ρεκόρ

cars

Mazda MX-30: Ηλεκτρικό και -όπως κάθε Mazda- διαφορετικό

cars

Μήνυση κατά επτά ατόμων για την απόδραση του Carlos Ghosn

cars

Τριακοσαρίζοντας με την Ferrari FF στην Autobahn (Video)

cars