CARSNEWS
F1 & RACES

F1 pre-season testing στο Bahrain– Έφτασαν οι ημέρες…

Oι καθιερωμένες δοκιμές προετοιμασίας πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (pre-season testing) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της F1 ξεκινούν στις 21 Φεβρουαρίου στο Bahrain.

Οι δοκιμές προετοιμασίας πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου (pre-season testing) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1 για το 2024 θα διεξαχθούν στο Bahrain, από τις 21 έως τις 23 Φεβρουαρίου. Ακολουθώντας την πρόσφατη τάση μείωσης των δοκιμών πριν από την έναρξη της σεζόν, οι ομάδες θα έχουν μόλις τρεις πλήρεις ημέρες δράσης για να δοκιμάσουν τα νέα τους μονοθέσια.

Για λόγους κόστους και πρακτικότητας, οι δοκιμές προετοιμασίας όπως είναι γνωστό πραγματοποιούνται πλέον στο Bahrain, στο Sakhir International Circuit, την εβδομάδα πριν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Κάθε οδηγός θα έχει τουλάχιστον μιάμιση ημέρα στο μονοθέσιο, αν και ο χρόνος που θα έχει στη διάθεσή του εξαρτάται από κόκκινες σημαίες, μηχανικά προβλήματα ή θέματα αξιοπιστίας.

Κάθε ημέρα, η δράση θα ξεκινά από τις 9 το πρωί και θα διαρκεί μέχρι τις 6 το απόγευμα, με μια ώρα διακοπή στη μέση της ημέρας για μεσημεριανό γεύμα. Το πρώτο αγωνιστικό Σαββατοκύριακο της νέας σεζόν θα διεξαχθεί μεταξύ 29 Φεβρουαρίου και 2 Μαρτίου, με το Grand Prix του Μπαχρέιν να έχει οριστεί για το Σάββατο 2 Μαρτίου, λόγω της έναρξης του Ραμαζανιού. Το GP της Σαουδικής Αραβίας μεταφέρθηκε επίσης στο Σάββατο 9 Μαρτίου, για να εξυπηρετήσει την έναρξη του ισλαμικού ιερού μήνα στις 10 Μαρτίου.

Related Articles

Η νέα Mercedes-AMG GLC έχει έως και 680 ίππους

cars

Στις 11/2 η απόφαση για τους αγώνες sprint στην F1

cars

H πρώτη Mercedes F1 του Lewis Hamilton στο σφυρί -Ασύλληπτη πρόβλεψη για την τιμή της

cars

Αποκαλύφθηκε η νέα υπερδύναμη για την F1 και το motorsport

cars

Σαν Σήμερα: Το σφοδρό ατύχημα του Σουμάχερ στο Σίλβερστον

cars

F1 GP Ουγγαρίας: Προεπισκόπηση

cars

F1 Virtual GP Καναδά: Νικητής και πρωταθλητής ο Russell (video)

cars

Φίλοι της Formula 1, λυσσάξτε!

cars

Δε θα γίνει το GP Αυστραλίας!

cars