CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Νέα σεζόν ίδιες συνήθειες για τη Red Bull – Επιβλητικό 1-2 των Φερστάπεν

Η νέα σεζόν άρχισε στη Formula 1 αλλά όλα μοιάζουν με το φινάλε της περασμένης χρονιάς! Η Red Bull παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού και το έδειξε με το καλημέρα στο γκραν πρι του Μπαχρέιν. Ο Μαξ Φερστάπεν ήταν κυρίαρχος απ’ τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο γύρο πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν και την 55η της καριέρας του!

Τον ακολούθησε ο teammate του Σέρχιο Πέρες με την έτερη Red Bull. Το 3-4 έκαναν οι Ferrari του Κάρλος Σάινθ και του Σαρλ Λεκλέρκ, που έδειξαν να υπερτερούν της Mercedes αλλά και να απέχουν πολύ απ’ τη Red Bull. Το ενδιαφέρον στη Ferrari ήταν η κυριαρχία του… φευγάτου Σάινθ (δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιό του καθώς θα τον αντικαταστήσει ο Λιούις Χάμιλτον) απέναντι στον Λεκλέρκ, ο οποίος δεν άρχισε καλά τον αγώνα (έχασε γρήγορα τη δεύτερη θέση) αλλά στο φινάλε ανέβηκε προσπερνώντας τον Τζορτζ Ράσελ που έμεινε στην πέμπτη θέση. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Νόρις, Χάμιλτον, Πιάστρι, Αλόνσο και Στρολ.

Max Verstappen completes a flawless drive to seal victory in the season opener 💪#F1 #BahrainGP pic.twitter.com/o43XDdCZti

— Formula 1 (@F1) March 2, 2024

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί στη Σαουδική Αραβία το τριήμερο 7-9 Μαρτίου. Το γκραν πρι θα γίνει και πάλι Σάββατο καθώς την επόμενη ημέρα αρχίζει το Ραμαζάνι.

— Formula 1 (@F1) March 2, 2024

Related Articles

Ο Χάμιλτον αποδεικνύει πως ο ρομαντισμός υπάρχει ακόμη στην F1

cars

F1 GP Γαλλίας: Άνετη επικράτηση Verstappen- Καταστροφή για Leclerc

cars

Θεσσαλονίκη: Η Νέα Παραλία μετατρέπεται σε πίστα της Formula 1

cars

O Brad Pitt γίνεται πιλότος της Formula 1 -Αυτό είναι το νέο του μονοθέσιο

cars

Η AlphaTauri μετονομάστηκε σε RB ενόψει της νέας σεζόν

cars

RB F1 team to give Ricciardo new chassis in China

cars

Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: Νέα ήττα για τον ουραγό στην Eredivisie

cars

Η Stake F1 είναι εδώ και θέλει να αφήσει εποχή

cars

Πωλείται η εμβληματική Ferrari F1 του Μίκαελ Σουμάχερ!

cars