CARSNEWS
F1 & RACES

Αϊντχόφεν – Άγιαξ 5-2: Νέα ήττα για τον ουραγό στην Eredivisie

Ο Άγιαξ βρίσκεται μόνος, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Eredivisie. Βαριά ήττα και στο ντέρμπι, στην έδρα της Αϊντχόφεν (5-2), για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Έχασε και στο ολλανδικό ντέρμπι. Ο Άγιαξ γνώρισε την ήττα με 5-2 στην έδρα της Αϊντχόφεν και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Eredivisie με μόλις πέντε βαθμούς και μία νίκη μετά από οκτώ αγωνιστικές στο ολλανδικό πρωτάθλημα.

Μόνη πρώτη και με το απόλυτο 10/10 η Αϊντχόφεν, που βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, αλλά στη συνέχεια «πάτησε» τον Άγιαξ, που είχε τον Μαντούρο για υπηρεσιακό τεχνικό!

Ο Άγιαξ άνοιξε το σκορ με τον Μπούμεν (10′), η Αϊντχόφεν ισοφάρισε δέκα λεπτά αργότερα με τον Λοσάνο (20′), για να δώσει ξανά ο Μπρόμπεϊ το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους στο 40’.

Από εκεί και πέρα οι πρωτοπόροι της βαθμολογίας κυριάρχησαν και πήραν τη νίκη με τους Ντε Γιονγκ (49′), Σαλιμπάρι (52′) και δύο ακόμη γκολ του Ιρβινγκ Λοσάνο στο 60′ και στο 72ο λεπτό.

Ο αντίπαλος της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League αγωνίστηκε με τους: Ραμάι, Αβιλα, Χάτο, Σούταλο, Γκαεϊ, Τέιλορ, Βαν ντεν Μπούμεν, Χλίνσον, Μπεργκβάιν, Μπρόμπεϊ και Μπεργκίς (65′ Γκοτς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Related Articles

Νέα κατηγορία για Σουλαγιέμ-Ανακοίνωση της FIA

cars

O Verstappen «εγκαινιάζει» το νέο Ζάντβοορτ (video)

cars

Πώς η λύση F1 downwash κατέληξε να κερδίσει τον πόλεμο των F1’s sidepod

cars

Πόσο πιθανό είναι να εγκαταλείψει τη F1 η Renault;

cars

H Andretti έλαβε την έγκριση της FIA για να γίνει η 11η ομάδα της Formula 1

cars

Νέα αποκάλυψη για τον Schumacher -Το ατύχημα και η «απόπειρα δολοφονίας» του

cars

Η σοκαριστική απάντηση της Mercedes στον Χάμιλτον όταν τους παρακάλεσε για αλλαγές

cars

F1: Η αξία της Ferrari αυξήθηκε κατά 7 δισ. δολάρια με τα νέα για τον Χάμιλτον – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

GP Ισπανίας: Απάντησε στο FP3 ο Verstappen

cars