CARSNEWS
F1 & RACES

Formula 1: Ο Φερστάπεν έτοιμος για τη στέψη στο Κατάρ

Ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να εξασφαλίσει και μαθηματικά το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1 το προσεχές Σαββατοκύριακο στο GP του Κατάρ. Διαβάστε τι χρειάζεται για να κερδίσει από το Sprint του Σαββάτου (7/10) κιόλας τον τρίτο του διαδοχικό τίτλο.

Δύο εβδομάδες μετά την κατάκτηση του φετινού τίτλου κατασκευαστών από τη Red Bull Racing στην Ιαπωνία, ο Μαξ Φερστάπεν μπορεί να εξασφαλίσει και εκείνος μαθηματικά το τρίτο του παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών στο Κατάρ το προσεχές τριήμερο – και οι πιθανότητες είναι συντριπτικά υπέρ αυτού του σεναρίου.

Το πιο πιθανό, μάλιστα, είναι να σφραγίσει το πρωτάθλημα το Σάββατο (7/10) στον αγώνα Sprint του GP του Κατάρ, 17ου από τους 22 γύρους του φετινού πρωταθλήματος. Μετά το θρίαμβό του στη Σουζούκα -τον 13ο του φετινό- και την εγκατάλειψη του Σέρτζιο Πέρεζ, ο Ολλανδός έχει 400 βαθμούς και ο Μεξικανός 223. Κανένας άλλος οδηγός δεν έχει μαθηματικές ελπίδες.

H διαφορά Φερστάπεν-Πέρεζ, λοιπόν, είναι στους 177 βαθμούς, ενώ στους τελευταίους 6 φετινούς αγώνες ένας οδηγός μπορεί να κερδίσει κατά το μέγιστο 180 βαθμούς (καθώς πέραν των 6 GP απομένουν ακόμη και 3 Sprints).

Δείτε την συνέχεια στο SPORT 24

Το θες το φτιάξαμε! Με το ΝΕΟ  APPLICATION του PAOPANTOU.GR σε Android και σε Iphone κρατάς στα χέρια σου τον πλανήτη Παναθηναϊκό! Follow το Paopantou.gr στο Google News. Θα μάθεις πρώτος τα πράσινα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Κάνε follow στο YOUTUBE του Paopantou, για να δεις on camera τους πρωταγωνιστές με το “τριφύλλι”. Δες απευθείας εκπομπές, κέρδισε καταπράσινα δώρα. Follow το paopantou στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μάθεις σε χρόνο dt όλα νέα

Related Articles

H Andretti έλαβε την έγκριση της FIA για να γίνει η 11η ομάδα της Formula 1

cars

Valentino Rossi – Η παραλίγο μετάβαση στη Formula 1

cars

Πόσοι είδαν F1 το 2021;

cars

F1: Όλες οι αλλαγές στις ομάδες εν όψει του 2023

cars

F1 announces 24/7 streaming channel in the US

Bury

Ο Χάμιλτον απολαμβάνει το ποτό του, κάνοντας παγοθεραπεία

cars

Φουλ επίθεση της McLaren στη Ferrari

cars

Πού θα γίνει ο πρώτος αγώνας του Χάμιλτον με τα κόκκινα της Ferrari

cars

Formula 1: Αυτά είναι τα νέα χρώματα της Williams (video)

cars