CARSNEWS
NEW MODELS

Gemballa εναντίον Gemballa!

H Gemballa είχε καταφέρει να γίνει γνωστή μέσα από διάφορες ιδιαίτερες μετατροπές και tuning από το 1981 όταν η εταιρία ιδρύθηκε από τον Uwe Gemballa. Ο οποίος είχε τραγικό τέλος όταν δολοφονήθηκε το 2010 στη Νότια Αφρική και λίγο πριν ιδρύσει μια νέα εταιρία που θα είχε τα δικαιώματα της πρώτης. Τελικά η εταιρία πέρασε σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και αφότου χρεωκόπησε κατάφερε να διατηρηθεί στο χώρο με επενδύσεις άνω των 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο Marc Philipp Gemballa προφανώς θεωρεί πως η ύπαρξη και η φήμη της εταιρίας οφείλεται στον πατέρα του και για αυτό ίδρυσε την MP Gemballa GmbH (Marc Philipp Gemballa GmbH). Μάλιστα, έχει καταφέρει να επισκιάσει την αυθεντική εταιρία και σε καμπάνιες που τρέχουν στο διαδίκτυο η «νόμιμη» Gemballa διαπίστωσε πως υπάρχει μεγάλη σύγχυση με αυτή που ίδρυσε ο γιος του Uwe.

Σε ανακοίνωση της η Gemballa GmbH γνωστοποίησε πως καταθέτει αγωγή εναντίον του Marc Philipp για παραβίαση εμπορικών σημάτων και απάτη. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο Marc Philipp χρησιμοποιεί τα εμπορικά σήματα και τα προϊόντα της Gemballa GmbH κατά παράνομο τρόπο για να προσελκύσει πελάτες για το νέο του αυτοκίνητο προβάλλοντας τον εαυτό του ως την συνέχιση του θρύλου του πατέρα του.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Alpine μπαίνει στη Formula 1

cars

Το νέο Peugeot 308 θα φτάνει έως τα 300 άλογα!

cars

Ο Luca De Meo παραιτήθηκε από τη Seat

cars

Audi Q8 e-tron: Αποκάλυψη για τη νέα ηλεκτρική ναυαρχίδα της Audi (photos)

cars

Τι θα είναι το νέο μοντέλο της Cyan Racing;

cars

Πόσο πιθανή είναι η επιστροφή Briatore στη Formula 1;

cars

Αυτό είναι τo νέο πρόσωπο του ΚΙΑ Picanto

cars

To SUV της Ferrari βγήκε στους δρόμους!

cars

Alfa Romeo 8C: Τα διαμάντια είναι παντοτινά

cars