CARSNEWS
NEW MODELS

H αγωνιστική Mercedes-AMG GT4 κοστίζει 209.000€. Δίχως τους φόρους.

363 αγώνες, 137 podiums, 151 νίκες στην κατηγορία της και 53 νίκες γενικής κατάταξης. Αυτά είναι τα νούμερα που έχει πετύχει η Mercedes-AMG GT4 από την παρουσίασή της το 2018 αποτελώντας ένα από τα πιο πετυχημένα αγωνιστικά της γερμανικής εταιρίας και την «μικρή αδερφή» της GT3. Μέχρι τώρα η AMG έχει παραδώσει περισσότερα από 120 αυτοκίνητα βάσει του αγωνιστικού της προγράμματος σε όλο τον κόσμο.

Εδώ βλέπετε τη νέα εκδοχή για το 2020 που έχει σωρεία αναβαθμίσεων και βελτιώσεων όπως η καλύτερη αεροδυναμική, η αποτελεσματικότερη ψύξη των φρένων στο μπροστινό άξονα, η καλύτερη ψύξη του μοτέρ κ.α. Βελτιώσεις υπάρχουν και στην ανάρτηση για καλύτερο κράτημα και νέοι βραχίονες στην πίσω ανάρτηση, παρόμοιοι με της GT3. Υψηλότερες είναι και οι προδιαγραφές ασφαλείας με υψηλότερης αντοχής roll-cage.

Κάτω από το καπό υπάρχει ο V8 biturbo των 4,0 lt με ισχύ πάνω έως 476 PS και ροπή έως 630 Nm. Το ενισχυμένο αυτόματο κιβώτιο έχει 6 σχέσεις και μεγάλο εύρος παραμετροποίησης. Το βάρος δεν ξεπερνά τα 1.390 kg με το ρεζερβουάρ των 120 lt να έχει αγωνιστικές προδιαγραφές ασφάλειας. Όσο για τις επιδόσεις το 0-100 km/h είναι κάτω από τα 4 sec με τελική πάνω από τα 250 km/h. Φυσικά, στην πίστα αυτά είναι από τα λίγα που μετρούν…

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Τρακοσαρίζοντας με την Ferrari FF στην Autobahn (Video)

cars

BMW i3: Στην παραγωγή μέχρι και το 2024

cars

Καθυστερεί η παραγωγή του νέου Nissan Qashqai

cars

Οδηγούμε το νέο Land Rover Defender στις πιο αντίξοες συνθήκες

cars

Το πρόγραμμα επιδότησης «Κινούμαι ηλεκτρικά» ξεκινά!

cars

Απογοητεύει η πραγματική αυτονομία της ηλεκτροκίνητης Porsche Taycan

cars

Η άγνωστη ιστορία της Alfa Romeo Arna

cars

Που ‘ναι το Tesla Roadster, οέο;

cars

Αυτή είναι η Bugatti των 5.000 ευρώ

cars