CARSNEWS
NEW MODELS

H VW σταματά προσωρινά τις παραδόσεις του νέου Golf

Σε παύση των παραδόσεων του Golf για μικρό χρονικό διάστημα προχωρά η VW, καθώς εντοπίστηκε κάποια μικρή δυσλειτουργία στου σύστημα κλήσης έκτακτης ανάγκης (eCall) που είναι υποχρεωτικό πλέον να φέρει το αυτοκίνητο σύμφωνα με τους Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς από το 2018.

Το θέμα εντοπίστηκε πρόσφατα σε κάποια καινούργια αυτοκίνητα, και η εταιρία θα χρειαστεί να διερευνήσει ποιά από τα ήδη πουλημένα αυτοκίνητά της έχουν επηρεαστεί από αυτή το προβληματικό λογισμικό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του περιοδικού Spiegel ο αριθμός των Golf που έχουν επηρεαστεί ίσως να αγγίζει και τα 30.000 αυτοκίνητα,, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν πουληθεί μέσα στην Γερμανία.

Το λογισμικό θα είναι έτοιμο μεταξύ 15 και 21 Ιουνίου, και μέχρι τότε θα υπάρχει η παραγωγή του Golf αλλά μειωμένη λόγω πανδημίας ενώ όσα αυτοκίνητα κατασκευάζονται θα παραμένουν στο εργοστάσιο μέχρι να περαστεί η αναβάθμιση.

Πάντως η εταιρία αν και προχώρησε στην επαναλειτουργία των εργοστασίων της, ανακοίνωσε ότι ακυρώνει μία βάρδια στις γραμμές παραγωγής του Golf και σταματά και δύο γραμμές παραγωγής που αφορούν τα VWTiguan, VW Touran και Seat Tarraco καθώς υπάρχει περιορισμένη ακόμα ζήτηση στην αγορά λόγω της πανδημίας.

ΠΗΓΗ: AUTOMOTIVE NEWS

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Δεν περιμένουν το ηλεκτρικό του Ερντογάν ούτε οι Τούρκοι

cars

Ποιο είναι το περιπετειώδες Toyota Frontlander;

cars

Νέα ταινία για το Le mans! (βίντεο)

cars

Οι αστρονομικές απαιτήσεις του Hamilton για ένα νέο συμβόλαιο

cars

Η Ford Perfomance καίει λάστιχο με την ηλεκτροκίνητη Mustang Mach-E

cars

Mercedes: Στην κορυφή για έκτη συνεχή χρονιά

cars

Η καταστροφική κατάληξη ενός Nissan GT-R 3.300 ίππων (Video)

cars

Σε «shortlist» τριών αντί-Vettel καταλήγει η Ferrari

cars

Bugatti Chiron Speedster: Όνειρο θερινής νυκτός

cars