CARSNEWS
F1 & RACES

Lord Drake Kustoms – Harley-Davidson VROD 260 BG

[Δελτίο Τύπου]

Μια custom V-Rod για τον Bertrand Gachot, τον οδηγό που άλλαξε την ιστορία της Formula 1.

Είναι γνωστό ο Francisco Ali Manen και το εργαστήριο custom μοτοσυκλετών που διευθύνει, Lord Drake Kustoms, έχει υψηλή πελατεία από όλον τον κόσμο. Αυτή τη φορά όμως ο πελάτης που ήρθε σε επικοινωνία με τον Fran για να παραγγείλει μια custom μοτοσυκλέτα δεν ήταν άλλος από τον θρύλο Bertrand Gachot, πρώην οδηγό Formula 1 και νικητή του 24ωρου αγώνα Αντοχής του Le Mans…

VROD BERTRAN GACHOT 8

Λέγεται πως ο Gachot άθελά του άλλαξε την ιστορία της F1, όταν το 1991 εν μέσω της αγωνιστικής σεζόν αντιμετώπισε ένα πρόβλημα που τον απέτρεψε απ’ το να οδηγήσει για μερικούς μήνες. Η ομάδα του (Jordan) χρειαζόταν επειγόντως έναν αντικαταστάτη για τον ερχόενο αγώνα, το Βελγικό Grand Prix και τότε ήταν που ο Willi Webber πρότεινε στον Eddie Jordan έναν υποσχόμενο μα άγνωστο νεαρό που ως τότε δεν είχε τρέξει ποτέ στη F1. Αυτός ήταν ο Michael Schumacher, ο οποίος τελικά πήρε τη θέση του Gachot για να κάνει το ντεμπούτο του στο Βέλγιο εκείνη τη χρονιά. Τα υπόλοιπα είναι πια γραμμένα με χρυσά γράμματα στην ιστορία της Formula 1…

Η V-Rod 260 BG φτιάχτηκε στη εργαστήριο της LDK στη Vélez Málaga πάνω σε μια Harley Davidson Nightrod, σε μια μεταμόρφωση που βασίζεται στο πράσινο χρώμα με μαύρες ματ ζάντες – συνδυασμός ασυνήθιστος στις custom Harley-Davidson.

VROD BERTRAN GACHOT 11

Πίσω τοποθετήθηκε ένας τροχός διάστασης 260 μαζί με ένα αμορτισέρ αέρα για V-Rod και ένα custom φτερό. Μια χειροποίητη βάση πινακίδας και μια μινιμαλιστική σέλα συνεπιβάτη κατασκευάστηκαν επί τούτου, ενώ η σέλα του αναβάτη ντύθηκε με διάτρητο δέρμα με διπλές ραφές με πράσινο νήμα.

Η Lord Drake Kustoms τροποποίησε επίσης το σύστημα εξάτμισης και φόρεσε ένα νέο κάλυμμα στο φιλτροκούτι. Άλλες custom λεπτομέρειες στην κατασκευή βρίσκουμε στο τιμόνι που ανασηκώθηκε με ψηλότερες βάσεις της Roland Sands, LED φλας, καθρέπτες κ.ά.

VROD BERTRAN GACHOT 5

Πλέον αυτή η VROD 260 BG βολτάρει στα χέρια ενός ανθρώπου που σίγουρα δε φοβάται την ταχύτητα και τις στροφές, πόσο μάλλον με μια μοναδική μοτοσυκλέτα όπως αυτή η Harley Davidson που μεταμορφώθηκε από την ομάδα του Fran Manen.

Δείτε τη και στο βίντεο που ακολουθεί.

Lord Drake KustomsWeb: www.lorddrakekustoms.com

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCWeFnNd0TolfyOQTglPJ7XQ/featured

Facebook: https://www.facebook.com/lorddrakekustoms

Instagram: https://www.instagram.com/lorddrakekustoms/

Pinterest: https://www.pinterest.es/ldkmotorcycles/

TikTok: https://www.tiktok.com/@lorddrakekustoms

Related Articles

Που θα δούμε φέτος την Formula 1;

cars

H Red Bull Racing επέλεξε τον Albon για το 2020!

cars

Ferrari: Νέο πολυετές συμβόλαιο στον Λεκλέρκ

cars

F1: Pirelli και FIA υιοθέτησαν νέα πρωτόκολλα

cars

Οι οδηγοί θέλουν άμεση λύση για τα όρια πίστας

cars

Θέλει να οδηγήσει ξανά F1 ο Button

cars

New update from Red Bull in Formula 1 leads changes in the Japanese Grand Prix.

cars

Μπορεί η RB19 να αγωνίζεται το 2024 σε άλλη ομάδα της F1;

cars

Formula 1: Νέα σεζόν ίδιες συνήθειες για τη Red Bull – Επιβλητικό 1-2 των Φερστάπεν

cars