CARSNEWS
AUTONEWS

Mini Interaction Unit: Φόρος τιμής στην επιστημονική φαντασία

Λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας οικογένειας Mini στην IAA Mobility 2023, η μάρκα προχωρά σε μία αποκλειστική αποκάλυψη της κεντρικής μονάδας ελέγχου – ή αλλιώς Mini Interaction Unit. Η στρογγυλή οθόνη OLED αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Samsung Display Corporation και αποτελεί πρωτιά στην αυτοκινητοβιομηχανία. Για τις ανάγκες της παρουσίασης στην gamescom, η Mini επέλεξε ένα από τα πιο εμβληματικά σκηνικά της ποπ κουλτούρας ως σημείο αναφοράς: το εργαστήριο υψηλής τεχνολογίας. Στο κέντρο του Mini Lab βρίσκεται μια γιγαντιαία εκκολαπτική μηχανή που παραπέμπει σε μεγάλες κλασικές ταινίες επιστημονικής φαντασίας, παιχνιδιών και κινουμένων σχεδίων.

Η μάρκα είναι ο κύριος χορηγός του εκθετηρίου προϊόντων της gamescom για 2η φορά και χορηγός των βραβείων Cosplay στη μεγαλύτερη διοργάνωση παιχνιδιών στον κόσμο. Από τις 23 έως τις 27 Αυγούστου 2023, η gamescom θα συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες φίλους του gaming από όλο τον κόσμο σε έναν εκθεσιακό χώρο περίπου 230.000 τετραγωνικών μέτρων στο Koelnmesse.

Εστιάζοντας στην Τεχνολογία

Η επιστημονική φαντασία παρέχει το κατάλληλο πλαίσιο για την παρουσίαση του μέλλοντος και της τεχνολογίας. Φέτος, η Mini ακολουθεί μία διαφορετική προσέγγιση σε σχέση με πέρσι, όταν η μάρκα παρουσίασε το Concept Aceman με Pokémon Mode.

Η καρδιά της νέας οικογένειας Mini είναι το εμβληματικό Interaction Unit, που ενσωματώνει την πιο προηγμένη τεχνολογία OLED της Samsung Display Corporation. Οι δυο διάσημες φίρμες θέτουν τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων τους, αναπτύσσοντας προηγμένες λύσεις για την κινητικότητα και τις διεπαφές χρήστη.

Το Mini Interaction Unit προβάλλει διαφορετικά σχέδια και περιεχόμενο ανάλογα με το επιλεγμένο Experience Mode. Το νέο Personal Mode ενισχύει κυρίως τη συνεπή έκφραση της ατομικότητας. Στο εν λόγω mode, μια φωτογραφία από τη βιβλιοθήκη του smartphone μπορεί να οριστεί ως φόντο της κεντρικής οθόνης μέσω της εφαρμογής Mini, εξατομικεύοντας έτσι ολόκληρη την ατμόσφαιρα του cockpit. Οι επισκέπτες της gamescom μπορούν να ανακαλύψουν τις διάφορες λειτουργίες στο περίπτερο της έκθεσης.

TAGS

Related Articles

Στα «όπλα» των τροχονόμων και τα ηχόμετρα – 411 οι παραβάσεις οδηγών σε μία μόλις ημέρα στη Θεσσαλονίκη

cars

Η Bentley γιορτάζει το ρεκόρ στο Pikes Peak με μία ειδική Continental GT!

cars

Η Suzuki ξεσάλωσε με το Swift Extreme Concept!

cars

Η νέα Rolls-Royce Ghost θα επαναπροσδιορίσει την ποιότητα κύλισης!

cars

Peugeot 208 1.2 PureTech 100. Magnifique!

cars

Οι δοκιμές της Ferrari Purosangue συνεχίζονται.

cars

Οι ευλύγιστες επιφάνειες της Magna βελτιώνουν την αεροδυναμική

cars

Τσιόδρας: Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

cars

McLaren Artura. Το νέο κεφάλαιο στην ιστορία της McLaren.

cars