CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor – «Έκαψε» την Μαρία Αντωνά παρά την απουσία της: Το είχε κάνει και δεν μου άρεσε καθόλου

Αιχμές για δυο πρόσωπα που έχουν ήδη αποχωρήσει από το Survivor, με πιο πρόσφατο αυτό της Μαριλίνας που ήταν και η τελευταία αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο, άφησε η Σταυρούλα Χρυσαειδή το βράδυ της Κυριακής στο νέο επεισόδιο που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Το άλλο πρόσωπο ήταν η Μαρία Αντωνά.

Ειδικότερα, λίγο πριν βρεθεί και πάλι στον στίβο μάχης για το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της νέας εβδομάδας, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor κλήθηκε να σχολιάσει στην κάμερα την πρόσφατη αποχώρηση στης συμπαίκτρια της καθώς και το «καρφί» που έριξε φεύγοντας στον Τζέιμς Καφετζή.

«Δεν μπορώ να καταλάβω, κάθε φορά που φεύγει κάποιος υποψήφιος προς αποχώρηση, γιατί να χρειαστεί να πει κάποια κακία ή να χρειαστεί να πει κάτι για κάποιον άλλο παίκτη. Το είχε κάνει και η Μαρία (σ.σ. Αντωνά) και δεν μου άρεσε καθόλου» εξήγησε, αρχικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

«Το έχουν κάνει κι άλλοι παίκτες γενικά. Για μένα όμως το σωστό θεωρώ πως είναι, όταν φεύγει κάποιος παίκτης, να κάνει μια αναδρομή λίγο στα καλά πράγματα που έχει ζήσει στο παιχνίιδι. Όχι στα άσχημα. Δεν μου άρεσε η αναφορά της Μαριλίνας στον Τζέιμς γιατί ο Τζέιμς δεν είπε ποτέ «α, την έχω δει στο όνειρο μου και θέλω να φύγει σώνει και ντε». Την ψήφισε όμως γιατί αντικειμενικά ήταν η λιγότερο καλή αγωνιστικά από τις άλλες παίκτριες».

«Δεν ήταν δηλαδή ότι είχε κάποια εμμονή ο Τζέιμς με την Μαριλίνα για να πεις ότι ήθελε, σώνει και ντε, να φύγει. Οπότε θεωρώ ότι αυτό το σχόλιο ήταν λίγο άστοχο» υπογράμμισε, εν συνεχεία, η Σταυρούλα Χρυσαειδή μιλώντας στην κάμερα του Survivor το βράδυ της Κυριακής.

Related Articles

Nissan Qashqai 1.3 DiG-T Ηybrid 140 PS. Αλλάζει επίπεδο και ακουμπάει στα premium

cars

Η γη της ελιάς – Spoiler: Ο Φίλιππος παραμένει εξαφανισμένος και ο Λυκούργος φοβάται για πιθανό γδικιωμό

Bury

Το Hyundai i30 N έρχεται με άγριες διαθέσεις!

cars

Lancia Design Day – Η πρώτη ημέρα της νέας εποχής!

cars

Η Gazoo Racing περιποιείται το Toyota Yaris Cross.

cars

Έρχονται τα Robotaxi: Τα πρώτα μοντέλα δοκιμάζονται στις ΗΠΑ

cars

ID.R. Ο Nico Rosberg το δοκιμάζει

cars

BMW X5  xDrive 45e. Τεχνολογία και άνεση

cars

Το Ιράν «ζει» 45 χρόνια μέσα στις κυρώσεις

Bury