CARSNEWS
AUTONEWS

Survivor: Ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Σε έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης διασταύρωσαν τα ξίφη τους Κόκκινη και Μπλε Ομάδα του Survivor 2024. Στο επεισόδιο της Καθαράς Δευτέρας οι παίκτες διεκδίκησαν τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας, μετά την υποψηφιότητα του Νίκου Ρικουνάκη.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, η Χρύσα επιτέθηκε λεκτικά στην Ασημίνα Χατζηανδρέου χρησιμοποιώντας βαρύτατους χαρακτηρισμούς με αφορμή όσα ειπώθηκαν από την παίκτρια των Κόκκινων στο χθεσινοβραδινό Συμβούλιο του Survivor.

«Χθες η Ασημίνα πήρε τον λόγο στον Συμβούλιο μόνη της για να πει ουσιαστικά ότι ο Φάνης με ευνοούσε στα ματσαρίσματα, όταν ήταν στην Κόκκινη ομάδα. Δεν υπάρχει κάποια εξήγηση σε αυτό, πάει να βγάλει κάτι άλλο προς τα έξω.

Με ό,τι στάλα ωριμότητας της έχει μείνει στα 24 της – γιατί πραγματικά είναι ό,τι πιο ανώριμο έχω γνωρίσει στη ζωή μου – πρέπει να καταλάβει ότι δεν έχουμε φυτρώσει, έχουμε αφήσει πίσω μας μια οικογένεια. Είναι απαράδεκτο να πετάει τέτοια υπονοούμενα απλώς για να βγάλει ίντριγκα και να δικαιολογήσει τα απαίσια ματσαρίσματά της», σχολίασε χαρακτηριστικά η Χρύσα για τη συμπαίκτριά της στο Survivor.

Μετά από μία σκληρή και αμφίρροπη μάχη, η οποία πραγματοποιήθηκε ανά στιγμές και υπό βροχή, η Κόκκινη ομάδα γνώρισε ξανά την ήττα με σκορ 12-10 στο flag race και – όπως προβλέπεται – οδηγήθηκε στην κάλπη. Εκεί το όνομα που αναδείχθηκε ως δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας δεν ήταν άλλο από του Γιώργου Παπαχαραλάμπους, κλειδώνοντας έτσι την ανδρική αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

«Εννοείται πως το περίμενα, παίζω διαφορετικά. Δεν το λέω ως δικαιολογία αλλά έχω κάνει μία κοιλιά στην απόδοσή μου. Το ένιωθα ότι θα συμβεί αλλά από κει και πέρα προχωράμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο Survivor.

Related Articles

Διαθέσιμες και ως ηλεκτρικές οι επόμενες BMW 5 Series και BMW X1.

cars

Volvo. Ψηφίζει Θεσσαλονίκη

cars

Γκάφα ολκής. Η Ferrari κινδυνεύει να “χάσει” το όνομα Purosangue!

cars

Εγκρίθηκε η υπαγωγή επιπλέον 3.767 αιτήσεων στο Πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά 2»

cars

Koenigsegg Agera RS Refinement. Ο εχθρός του καλού…

cars

Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Λονδίνου – Ζητούν εκεχειρία στη Γάζα

cars

Ford Mustang GTD: Περιορισμένης παραγωγής με εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις και δυνατότητα για χρήση σε δημόσιο δρόμο

cars

Γιάννης Αλαφούζος: Κατέθεσε στην ΕΕΑ για συμμαχίες ομάδες, θυγατρικές και προπονητή που δεν πανηγύρισε

cars

Η Nissan “σκοτώνει” την Datsun και προχωρά σε περικοπές.

cars