CARSNEWS
MOTONEWS

Suzuki V-Strom 800 DE: Τα κάνει όλα καλά

Suzuki V-Strom 800 DE: Τα κάνει όλα καλά
  • Διαβάστηκε από 6.066 αναγνώστες
  • Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/6/2023

Με φρέσκια περιπετειώδη εμφάνιση, νέο δικύλινδρο κινητήρα 800 κυβικών, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις και ακτινωτούς τροχούς 21-17, το νέο V-Strom βελτιώνει το ήδη πολυδιάστατο χαρακτήρα του δηλώνοντας καλύτερο και έτοιμο για όλα.

SUZUKI: V-STROM 650XT δικό σου με 9.795Ε.

Εξίσου ικανό σε άσφαλτο και χώμα

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας ήταν ανέκαθεν το δυνατό σημείο του V-Strom όμως η νέα γενιά προχώρησε ακόμη παραπέρα, κρατώντας φυσικά αναλλοίωτη τη φιλοσοφία που έκανε τη μοτοσυκλέτα τόσο επιτυχημένη. Με διακριτικές αλλά απαραίτητες βελτιώσεις και τιμή που δεν ξεφεύγει, αποτελεί το ιδανικό πακέτο, με μέγεθος κινητήρα/πλαισίου συν χαρακτηριστικά και προδιαγραφές κατάλληλα για οδήγηση τόσο σε ασφαλτοστρωμένους όσο και σε χωμάτινους δρόμους. 

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Κινητήρας 800κ.εκ. με 83 ίππους και πλήρες πακέτο ηλεκτρονικών

Η κατηγορία των μεσαίων-μεγάλων Adventure έχει σχεδόν εγκαταλείψει τους V κινητήρες και το νέο V-Strom 800 2023, που ουσιαστικά πήρε το όνομα του από τον κινητήρα του, ακολούθησε αυτή την τάση. Ο νέος κινητήρας φτάνει τα 776  κ.εκ., με απόδοση 83,1 ίππων και 8 Kgm ροπής, στις 8.500 και 6.800 στροφές αντίστοιχα. Ο κινητήρας φέρει στροφαλοφόρο 270 μοιρών, για την εξομοίωση της λειτουργίας ενός V2, μια επιλογή που έχει γίνει κανόνας για την κατηγορία. Στα ηλεκτρονικά του, υπάρχει ride-by-wire, traction control, 3 χάρτες ισχύος A-B-C και μία ειδική χαρτογράφηση για χώμα G. Στο στάνταρ εξοπλισμό περιλαμβάνεται και σύστημα quickshifter δύο κατευθύνσεων.

 

Πλαίσιο από ατσάλι για έντονη χρήση εκτός δρόμου

Το πλαίσιο του ολοκαίνουργιου Suzuki V-Strom 800 2023 είναι κατασκευασμένο από ατσάλινους σωλήνες, μια επιλογή που αυξάνει την ανθεκτικότητα στις εκτός δρόμου συνθήκες. Οι αναρτήσεις είναι πλήρως ρυθμιζόμενες εμπρός και πίσω, από την Showa, ενώ οι διαδρομές τους ανέρχονται στα 220 χιλιοστά.

 

Ρεζερβουάρ 20 λίτρων και αυτονομία δηλωμένη στα 450 χιλιόμετρα

Η μετακίνηση του φιλτροκουτιού, κάτω από την σέλα, έδωσε την δυνατότητα στην Suzuki να τοποθετήσει ρεζερβουάρ 20 λίτρων στην νέα V-Strom 800 DE. Η εταιρεία δηλώνει ότι η αυτονομία της νέας V-Strom θα φτάνει τα 450 χιλιόμετρα, ανά γέμισμα. Οι τροχοί του V-Strom 800 DE είναι ακτινωτοί, 21 και 17 ιντσών εμπρός και πίσω αντίστοιχα. Το φρενάρισμα αναλαμβάνουν 2 δίσκοι εμπρός, διαμέτρου 310 χιλιοστών, ενώ ο πίσω δίσκος έχει διάμετρο 260 χιλιοστών. Το ABS ρυθμίζεται σε 3 επίπεδα και μπορεί να απενεργοποιηθεί για τον πίσω τροχό, για οδήγηση εκτός δρόμου.

 

Με οθόνη TFT 5 ιντσών και ρυθμιζόμενη ζελατίνα

Το νέο V-Strom 800 DE 2023 εξοπλίζεται με οθόνη TFT 5 ιντσών, με θύρα USB στο αριστερό της μέρος για την τροφοδοσία ηλεκτρονικών συσκευών. Η ζελατίνα είναι ρυθμιζόμενη σε 3 θέσεις με εργαλεία, ενώ στον βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται οι χούφτες, η ποδιά προστασίας του κινητήρα και τα προστατευτικά του ψυγείου.

Suzuki V-Strom 800 DE τιμή: 12.195 ευρώ

Ίσως το πιο αγαπητό μεσαίο Adventure στην Ελλάδα, γυρίζει σελίδα!

Τέλος ο V κινητήρας! Νέο μοτέρ εν σειρά με 83 άλογα

Τροχοί 21-17 ιντσών με ακτίνες, πλήρως ρυθμιζόμενες αναρτήσεις

Εμφάνιση που θυμίζει το Dr. Big 800 του παρελθόντος

Θα έδινες 12 χιλιάρικα για μια μοτοσυκλέτα με τόσο βαρύ όνομα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Related Articles

Honda: Σύστημα έκτακτης ανάγκης και εντοπισμού ατυχήματος

cars

Διαγωνισμός carandmotor.gr: Δώρο 10 διπλές προσκλήσεις για την Έκθεση Μοτοσικλέτας 2024

Bury

Η Yamaha θέλει να εξετάσει πολλές εναλλακτικές πέρα από την ηλεκτροκίν

cars

Μια εκπληκτική μηχανή 25.490 ευρώ

cars

Τρομακτικό ατύχημα στο MotoGP, Ducati τυλίχθηκε στις φλόγες

cars

Συμμετοχή του Μουσικού Σχολείου Άρτας στον 6ο Πανελλήνιο διαγωνισμό ψηφιακής δημιουργίας για την οδική ασφάλεια

cars

«Δεν υπάρχει ποσότητα αλκοόλ στο αίμα που να θεωρείται ακίνδυνη για την οδήγηση»

cars

VIDEO: Μοτοσυκλέτα λαμπαδιάζει σε βενζινάδικο

cars

MotoE 2023: Η «παράσταση» αρχίζει

cars