CARSNEWS
MOTONEWS

Velimotor VMX10S 2023 – Ηλεκτρικό adventure με τιμή κάτω από 3.000 ευρώ!

Μια ενδιαφέρουσα επιλογή μοτοσυκλέτας εντός και εκτός δρόμου που θα μπορούσε να αλλάξει το σκηνικό της αγοράς «πρώτης μοτοσυκλέτας», αν έρθει στην σωστή τιμή στην Ευρώπη…

Η εμφάνιση νέων ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών συνεχίζεται μέρα με την μέρα, με τις κινεζικές εταιρείες να δίνουν ρέστα, αφού κάθε μέρα βλέπουμε και ένα νέο προσφερόμενο προϊόν, ίσως και από μία νέα εταιρεία. Η μοτοσυκλέτα που βλέπετε εδώ, είναι η Velimotor VMX10S, μια μοτοσυκλέτα που ακολουθεί την γνωστή συνταγή του adventure look και έρχεται με νούμερα που θα συζητηθούν.

Η μοτοσυκλέτα ζυγίζει 128 κιλά και η τιμή αυτή δεν είναι καθόλου άσχημη, αν σκεφτούμε ότι μιλάμε για μια ηλεκτρική μοτοσυκλέτα, αναγκαστικά βαρύτερη λόγω μπαταρίας. Η τελευταία, είναι αφαιρούμενη και ζυγίζει 21,9 κιλά, ενώ υπόσχεται αυτονομία 150 χιλιομέτρων απόστασης και χρόνο επαναφόρτισης 3 ωρών, μέσω του ενσωματωμένου φορτιστή της. Ο ηλεκτροκινητήρας της μοτοσυκλέτας έχει ισχύ 12 kW ή περίπου 16 ίππων, προσφέροντας μια τεράστια ροπή 36 kgm, για μια τελική ταχύτητα 120 χλμ/ώρα και 0-100 σε 9,8 δευτερόλεπτα.

Η τιμή της μοτοσυκλέτας; Η Velimotor VMX10S κοστίζει, απευθείας από το εργοστάσιο, μόλις 2.500 ευρώ, με την μπαταρία μόνη της να κοστίζει 980 ευρώ! Η τιμή ακούγεται εξωπραγματικά χαμηλή, και αυτό επειδή η εταιρεία δεν έχει στήσει ακόμη δίκτυο αντιπροσώπευσης στην Ευρώπη, ενώ η τιμή δεν περιλαμβάνει κανένα από τα επιπλέον απαραίτητα έξοδα που συνοδεύουν την παραγγελία μιας Velimotor. Είναι προφανές ότι εδώ παίρνουμε μόλις μια πρώτη γεύση, από την VMX10S και τηρούμε στάση αναμονής, για το τι θα μπορούσε να συμβεί αργότερα.  

Related Articles

VIDEO: Να κλείσω την διασταύρωση ή να θερίσω όποιο βρω;

cars

Τροχαία σε Ασπρόπυργο και Μαρούσι με μία νεκρή και έναν άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του

cars

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Νίκος Πανάρετος, παλιός αγωνιζόμενος – Τραγικά τα στοιχεία του δυστυχήματος

cars

Ένα χειροποίητο θαύμα της Vagabund

cars

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο FIM Junior Motocross

cars

Η νοσταλγικά μοντέρνα εκδοχή της Yamaha XS360 του 1977

cars

Μια Kawasaki επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών (Βίντεο)

cars

Η Yamaha κάνει δώρο 200 έως 700 ευρώ σε αξεσουάρ για τα XMAX 125/300 και Tenere 700

Bury

Honda Africa Twin – Ανανεωμένη

cars