CARSNEWS
NEW MODELS

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ σκίζουν λάστιχα αυτοκινήτων (Video)

Πληθαίνουν τα περιστατικά αστυνομικής βίας στον απόηχο των διαδηλώσεων που προκάλεσε η δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

To τελευταίο παράδειγμα αστυνομικής αυθαιρεσίας σχετίζεται με περιστατικά στα οποία αστυνομικοί εμφανίζονται να σκίζουν χωρίς προφανή λόγο και αιτία τα ελαστικά σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Στις καταγγελίας πολιτών και στις φωτογραφίες που μαρτυρούσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων ήρθαν να προστεθούν και videos τα οποία επιβεβαιώνουν την πρακτική που ακολουθούν αστυνομικοί της Μινεάπολης.

Μάλιστα αρκετά από τα αυτοκίνητα τα οποία μπήκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών δυνάμεων ανήκαν είτε στον Τύπο είτε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν είναι λίγοι οι οποίοι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη τακτική ακολουθείται για καθαρά εκδικητικούς λόγους, μιας και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα ανήκαν σε διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους της Μινεάπολης μετά τον θάνατο ή αν προτιμάτε την εν ψυχρώ δολοφονία του George Floyd.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το «Tesla Killer» ετοιμάζει η Mercedes

cars

Μια Ferrari Mondial πολύ σκληρή για να πεθάνει

cars

Πρώτη Δοκιμή στην Ελλάδα για το νέο Volkswagen Golf

cars

Ford: Παρεμβολές στη διασύνδεση οχημάτων προκαλεί τo WiFi

cars

Ένα Audi RS Q8 με 1.000 άλογα!

cars

Η νέα BMW M4 σηκώνει μανίκια

cars

Έως 50.000 ευρώ το πρόστιμο για εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα με γυρισμένα χιλιόμετρα

cars

Αυτό είναι το νέο VW Tiguan με 320 ίππους στην έκδοση R

cars

Διέρρευσε η νέα BMW Σειρά 2 Coupe. Πέφτουν κεφάλια στο Μόναχο.

cars