CARSNEWS
NEW MODELS

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ σκίζουν λάστιχα αυτοκινήτων (Video)

Πληθαίνουν τα περιστατικά αστυνομικής βίας στον απόηχο των διαδηλώσεων που προκάλεσε η δολοφονία του George Floyd από αστυνομικούς στη Μινεάπολη των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

To τελευταίο παράδειγμα αστυνομικής αυθαιρεσίας σχετίζεται με περιστατικά στα οποία αστυνομικοί εμφανίζονται να σκίζουν χωρίς προφανή λόγο και αιτία τα ελαστικά σταθμευμένων αυτοκινήτων.

Στις καταγγελίας πολιτών και στις φωτογραφίες που μαρτυρούσαν την απαράδεκτη συμπεριφορά των αστυνομικών δυνάμεων ήρθαν να προστεθούν και videos τα οποία επιβεβαιώνουν την πρακτική που ακολουθούν αστυνομικοί της Μινεάπολης.

Μάλιστα αρκετά από τα αυτοκίνητα τα οποία μπήκαν στο στόχαστρο των αστυνομικών δυνάμεων ανήκαν είτε στον Τύπο είτε σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Δεν είναι λίγοι οι οποίοι θεωρούν ότι η συγκεκριμένη τακτική ακολουθείται για καθαρά εκδικητικούς λόγους, μιας και οι αστυνομικοί θεωρούν ότι τα σταθμευμένα αυτοκίνητα ανήκαν σε διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους της Μινεάπολης μετά τον θάνατο ή αν προτιμάτε την εν ψυχρώ δολοφονία του George Floyd.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Η Alpina πάει Αμερική με την XB7

cars

Ferrari 488 Pista vs F40: Η κόντρα που θα συζητηθεί (Video)

cars

Ο απόλυτος οδηγός των αυτοκινήτων πόλης!

cars

Γάλλος καταστρέφει στην αυλή του σπιτιού του ένα ολοκαίνουργιο MINI JCW GP (Video)

cars

Δοκιμάζουμε στην πίστα την Porsche 911 GT3 RS (Video)

cars

Ένα ακόμη teaser για το Skoda Enyaq iV

cars

To νέο Opel Mokka X κάνει τη σχεδιαστική έκπληξη

cars

Δοκιμάζουμε το Hyundai Veloster N στο Virginia International Raceway (Video)

cars

Με 20 κυλίνδρους και 2.800 ίππους στο δυναμόμετρο (Video)

cars