CARSNEWS
NEW MODELS

Βρετανός… Πρίγκιπας στο Μονακό! (video)

Με… φόρα από τη νίκη του πριν από δύο εβδομάδες στο γκραν πρι εικονικής πραγματικότητας της Ισπανίας, ο George Russell έκανε το «δύο στα δύο», καθώς ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και στον αγώνα του Μονακό!

Εκκινώντας εξαιρετικά από την πρώτη σειρά του grid, ο πιλότος της Williams δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα και σημείωσε τη μεγαλύτερη σε χρονική διαφορά νίκη της σειράς έως τώρα, καθώς πέρασε τη γραμμή του τερματισμού σχεδόν 40 δευτερόλεπτα πριν από τον Esteban Gutierrez.

Ο Μεξικανός πιλότος της Mercedes μολονότι ήταν υπέρ το δέον επιθετικός, προκαλώντας ουκ ολίγες συγκρούσεις, τελικά δεν τιμωρήθηκε και τερμάτισε δεύτερος, μπροστά από τον Charles Leclerc, ο οποίος και σε αυτόν τον αγώνα ήταν στο βάθρο των νικητών.

Ο Μονεγάσκος πιλότος της Ferrari δεν έχει λείψει από το πόντιουμ σε κανέναν από τους πέντε αγώνες στους οποίους έχεις συμμετάσχει, έχοντας δύο νίκες, δύο δεύτερες και μία τρίτη θέση.

Στο ντεμπούτο του στους αγώνες εικονικής πραγματικότητας, ο Valtteri Bottas τερμάτισε 11ος, καθώς έπεσε θύμα του… Antonio Giovinazzi στον πρώτο γύρο, όταν ο Ιταλός έκανε τετ-α-κε και παρέσυρε και τον Φινλανδό.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Αυτό είναι το έντυπο κυκλοφορίας που θα πρέπει να συμπληρώνουν οι πολίτες όταν απαγορευτεί η κυκλοφορία

cars

Το Toyota GR Yaris αποκτά «μικρό» αδερφό

cars

Mια Lancia Ypsilon από το μέλλον

cars

Αυτή η Lamborghini Miura του 1968 είναι σαν καινούργια

cars

Μια σύγχρονη και αμιγώς ηλεκτροκίνητη BMW 1602 (Video)

cars

Οδηγούμε το κεντρομήχανο Hyundai RM19

cars

Voge 900DS Concept

cars

Tα δέκα Fiat Panda που έμειναν στην ιστορία (Video)

cars

Αυτό είναι το Triumph TR25 Concept

cars