CARSNEWS
AUTONEWS

Η Hyundai παρουσιάζει το Elantra N TCR… και όχι μόνο!

Η Hyundai Motorsport εμπλουτίζει την γκάμα των αγωνιστικών της με ένα ακόμα μοντέλο στην TCR κατηγορία κι αν αναρωτιέσαι “γιατί”, η ίδια η εταιρία παρέχει την απάντηση: Τα TCR αγωνιστικά που προσφέρει στους πελάτες της ανά τον κόσμο πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά της γκάμας της σε διάφορες χώρες. Γι’ αυτό στην υπάρχουσα γκάμα που αποτελείται από το i30 N TCR και το Veloster N TCR προστίθεται το Elantra N TCR για τις αγορές όπου το συγκεκριμένο μοντέλο πωλείται και οι πελάτες της θέλουν κάτι διαφορετικό.

Όπως είναι απόλυτα λογικό, το Elantra N TCR έχει εξοπλιστεί με ένα αγωνιστικό bodykit που προσφέρει την απαραίτητη downforce. Το bodykit αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, φαρδύτερα φτερά που αυξάνουν τα μετατρόχια και δίνουν την δυνατότητα τοποθέτησης μεγαλύτερων τροχών, ένα μεγάλο splitter εμπρός και μία ακόμα μεγαλύτερη αεροτομή πίσω. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας δίλιτρος, υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας σύμφωνα με τους κανονισμούς της συγκεκριμένης κατηγορίας, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6-τάχυτο, σειριακό κιβώτιο και το Elantra TCR έχει ήδη ολοκληρώσει μία τρίμηνη περίοδο δοκιμών κατά τη διάρκεια της οποίας διένυσε περισσότερα από 5.000 χιλιόμετρα σε διάφορες ευρωπαϊκές πίστες.

Αυτό που έχει περισσότερο ενδιαφέρον από το αγωνιστικό Elantra όμως, είναι ότι στο τέλος του video παρουσίασης του κρύβεται ένα “easter egg”. Η Hyundai ετοιμάζει ήδη την έκδοση “N” και μπορείς να δεις ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο να ξεπροβάλλει από το γκαράζ στα τελευταία δευτερόλεπτα του video. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες αλλά με δεδομένο το πρόσφατο ιστορικό της Hyundai N (βλ. i30 N και Veloster N) μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι θα έχει ενδιαφέρον. Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν, καθώς θα έχουμε εξελίξεις στο μέλλον.

The post Η Hyundai παρουσιάζει το Elantra N TCR… και όχι μόνο! first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Έφυγε από τη ζωή ο Max Mosley.

cars

Nissan GT-R50. Στα τέλη του 2020 οι πρώτες παραδόσεις

cars

Παραιτήθηκε ο επικεφαλής της Seat, Luca de Meo. Οδεύει προς Renault;

cars

Στις 2 Μαρτίου το Hyundai Bayon.

cars

Ο καιρός σήμερα 14/4/2024

Bury

Παγώνουν οι παραδόσεις VW Golf και Skoda Octavia λόγω προβλήματος στο λογισμικό.

cars

Νέο Hyundai i10. Εξελιγμένο

cars

Το ποδήλατό μας θέλει το φρεσκάρισμα του!

cars

Τον ερχόμενο Μάρτιο θα παρουσιαστεί το νέο Volkswagen Golf GTI!

cars