CARSNEWS
NEW MODELS

Η Tesla θα ετοιμάσει και μοντέλο μικρότερο του Model 3

Στα πλαίσια της τελετής παράδοσης του Gigafactory 3, που βρίσκεται στην Κίνα και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή της Σαγκάης, ο μεγαλομέτοχος της Tesla Elon Musk δεν έδωσε μόνο show χορεύοντας αλλά έκανε και ενδιαφέρουσες δηλώσεις.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του λοιπόν το γιγαντιαίο εργοστάσιο δεν θα περιοριστεί μόνο στην παραγωγή του Model 3. Στην πορεία θα κατασκευάζεται στην Κίνα και το μικρό SUV της μάρκας καθώς και «μελλοντικά μοντέλα».

Το τελευταίο χωρά πολύ συζήτηση, μιας και υπάρχουν αρκετές κατηγορίες στις οποίες η Tesla δεν εκπροσωπείται αν και προτεραιότητα στα πλάνα της μάρκας και του Musk δείχνει να έχει ένα μοντέλο που θα τοποθετείται ακριβώς κάτω από το Model 3.

To οποίο θα μπορούσε να είναι το νέο εισαγωγικό και βέβαια οικονομικά πιο προσιτό. Μάλιστα ο Musk ανάφερε στη ρύμη του λόγου πως «θα είναι εξίσου ριζοσπαστικό από πλευράς εμφάνισης με το Cybertruck, κάτι που μέχρι τώρα δεν υπάρχει στον κόσμο και θα μιλά απευθείας στην καρδιά».

Πάντως αν κρίνει κανείς από το ότι η δυναμικότητα του Gigafactory 3 σε πλήρη ανάπτυξη θα είναι 500.000 αυτοκίνητα ετησίως και τα πλάνα προβλέπουν την κατασκευή 250.000 Model 3 και Υ η Tesla δείχνει να ποντάρει πολύ στο μελλοντικό της μικρό μοντέλο.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Το Audi RS Q8 έχει μεγάλο σουξέ μεταξύ των βελτιωτών

cars

H Audi ενισχύει τη γκάμα των E- Tron και E-Tron Sportback

cars

«Ελαστικές» ζάντες από την Michelin και την Maxion Wheels (Video)

cars

Βεντέτα ανάμεσα σε Elon Musk και Bill Gates για τα μάτια μιας Porsche

cars

Θα αγοράζατε το νέο VW Polo Sedan με τα 550 λίτρα αποθηκευτικού χώρου;

cars

To VW Arteon Shooting Brake είναι ένα υπερμεγεθυμένο Scirocco

cars

Καινούργιο ηλεκτρικό με 9000 ευρώ…

cars

Αποκαλύφθηκε η πρώτη υβριδική Maserati

cars

Φήμες για κορυφαία έκδοση του Nissan 400Ζ με 480 ίππους!

cars