CARSNEWS
AUTONEWS

Η ώρα της ηλεκτρικής Mustang-crossover πλησιάζει!

Αν κάποιος έλεγε πριν από μερικά χρόνια ότι η Ford θα λάνσαρε στην αγορά ένα ηλεκτρικό crossover με επιρροές από την Mustang, μάλλον θα γελούσαμε. Το ίδιο θα κάναμε πριν από ακόμα περισσότερα χρόνια αν ακουγόταν ότι η Porsche θα λανσάρει ένα SUV όμως. Οι εποχές αλλάζουν και οι κατασκευαστές ψάχνουν να βρούνε τα όρια τους, οπότε να ‘μαστε, να μιλάμε για ένα ηλεκτρικό crossover με επιρροές από την Mustang!

Το video που καταθέτω ως πειστήριο ανέβηκε στους λογαριασμούς της αμερικανικής εταιρίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει πόσο έχει επηρεαστεί πραγματικά ο σχεδιασμός του ανώνυμου ακόμα, ηλεκτρικού crossover από το εμβληματικό muscle car. Η απάντηση είναι πολύ και αυτό φαίνεται ακόμα και από το σκίτσο αλλά για κάτι πιο συγκεκριμένο, πέραν των ομοιοτήτων στα φωτιστικά σώματα και στην shoulder-line που διατρέχει το μήκος του αμαξώματος, θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 18 Νοεμβρίου, οπότε και έχει προγραμματίσει η Ford την αποκάλυψη του ολοκαίνουριου και αμφιλεγόμενου μοντέλου της.

CX727

Όσα ξέρετε για τα ηλεκτροκίνητα SUV αλλάζουν!Το εμπνευσμένο από τη Mustang, νέο ηλεκτρικό SUV της Ford, θα αποκαλυφθεί στις 18 Νοεμβρίου. Μείνετε συντονισμένοι!

Geplaatst door Ford Motor Ελλάς op Donderdag 24 oktober 2019

Πάντως, οφείλω να αναφέρω και να αποδώσω τα εύσημα στην Ford για το γεγονός ότι έχει καταφέρει να κρατήσει όλα τα μυστικά του νέου μοντέλου. Δεν γνωρίζουμε ούτε καν το όνομα του, πόσο μάλλον στοιχεία σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Αυτό αποδεικνύει ότι όταν θέλεις να κρατήσεις ένα μυστικό, μπορείς. Ακόμα και την εποχή του διαδικτύου.

Related Articles

Volkswagen Atlas Cross Sport GT. Ένα… πικάντικο concept.

cars

Mercedes-Benz EQS. Η ηλεκτρική ναυαρχίδα που χρειαζόταν.

cars

Η απάντηση του Ψινάκη στη Λιόλιου: «Δεν λέω ποτέ ψέματα – Κι εγώ αν ήμουν μάνατζερ της αυτό θα της έλεγα να γράψει»

cars

Νέα Αριστερά: Η κυβέρνηση να κηρύξει εκτάκτως την έναρξη της αντιπυρικής περιόδου

Bury

Διέρρευσαν φωτογραφίες από το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Lamborghini

cars

Land Rover Discovery facelift. Με πολλές, μικρές αλλαγές.

cars

Fiat  Ducato 2021. Αναβαθμίστηκε

cars

Η Renault “σπάει” σε 5 ανεξάρτητες επιχειρήσεις!

cars

Fiat 500X. Αναβαθμισμένο

cars