CARSNEWS
AUTONEWS

Ξανά στην ηγεσία της Lamborghini ο Stephan Winkelmann.

Ο Stephan Winkelmann επιστρέφει στην μάρκα που από το 2005 έως και το 2016 έλεγε “σπίτι”, αναλαμβάνοντας τα ηνία από τον απερχόμενο Stefano Domenicali που επιστρέφει με την σειρά του στην Formula 1, όχι ως επικεφαλής της Scuderia, αλλά ως Πρόεδρος και CEO της F1, παίρνοντας την σκυτάλη από τον Chase Carey που θα γίνει μη-εκτελεστικός πρόεδρος.

Ο Winkelmann είναι ένας εξαιρετικά χαρισματικός άνθρωπος και αυτός που σε μεγάλο βαθμό του πιστώνεται η επιτυχία της Lamborghini. Από το 2016, οπότε και αποχώρησε από την ιταλική μάρκα, πέρασε από την Audi Sport πριν καταλήξει στην Bugatti όπου και επέβλεψε την δημιουργία της Divo, της μοναδικής “La Voiture Noire”, της Centodieci και προσφάτως, της εξωγήινης Bolide αλλά η επιστροφή του στην Lamborghini δεν σημαίνει και αποχώρηση από την Bugatti. Ο 56-χρονος Γερμανός θα κρατήσει την θέση του στο τιμόνι της γαλλικής εταιρίας ενώ θα αναλάβει και την ιταλική σε μία περίοδο που αναμένεται να έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για τις δύο. Από τη μία λοιπόν, θα πρέπει να καθοδηγήσει την Bugatti των ειδικών συνθηκών και των πολύ ειδικών απαιτήσεων και από την άλλη, να συνεχίσει την επιτυχία της Lamborghini στην εποχή του εξηλεκτρισμού. Έχει όμως την εμπειρία να πετύχει (για άλλη μία φορά) και γι’ αυτό επιλέχθηκε. Μένει να δούμε το πώς θα το καταφέρει!

The post Ξανά στην ηγεσία της Lamborghini ο Stephan Winkelmann. first appeared on Εν Κινήσει.

Follow @CarsnewsGr

Related Articles

Alfa Romeo. Με ιστορία 111 ετών

cars

Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους του Λονδίνου – Ζητούν εκεχειρία στη Γάζα

cars

Ρεκόρ ζέστης τον Απρίλιο – H υπερθέρμανση του πλανήτη συνεχίστηκε παρά την αποδυνάμωση του Ελ Νίνιο

cars

Η Mazda δεν θα λανσάρει τίποτα νέο μέχρι το 2023;

cars

Audi Q3 TFSI e & Q3 Sportback TFSI e. Διαθέσιμα και στη χώρα μας από 45900

cars

Χρήστος Σταϊκούρας: Μικρά αλλά σημαντικά έργα, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας

cars

Στις 5 Νοεμβρίου το νέο Nissan Navara.

cars

Lancia. Τα 115 χρόνια της ιστορίας της και η σύνδεση της με τον Ελληνο-ρωμαϊκό πολιτισμό

cars

Νέος θρίαμβος για τον Ολυμπιακό: Προκρίθηκε στο final 4 του Champions League στο πόλο – Κέρδισε στα πέναλτι την Μπαρτσελονέτα

Bury