CARSNEWS
AUTONEWS

Πέτρος Ξεκούκης: Έζησα θαύμα σε μετωπική σύγκρουση, είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι

Ο Πέτρος Ξεκούκης ανέφερε σε συνέντευξή του στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ότι έχει βιώσει θαύματα, περιγράφοντας, μεταξύ άλλων, ένα τροχαίο που είχε.

Ο ηθοποιός είπε στην κάμερα της εκπομπής που έριξε πρόωρα αυλαία, ότι μετά από μετωπική σύγκρουση, είδε έναν ρασοφόρο να τον τραβάει έξω από το αυτοκίνητο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πέτρος Ξεκούκης σημείωσε: «Έζησα από θαύμα σε μετωπική σύγκρουση με τον θείο μου θυμάμαι μια σκηνή. Εγώ ξύπνησα όταν είδα έναν ρασοφόρο να με τραβάει από το χέρι έξω από το αυτοκίνητο. Άνοιξα τα μάτια και ήμουν έξω από το αυτοκίνητο, που ήταν στο αντίθετο ρεύμα».

Στην πορεία, ανέφερε ακόμη μια παρόμοια περίπτωση, όταν γλίτωσε από το ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα που βυθίστηκε το 2000, τη μέρα που ο ίδιος είχε αποφασίσει να πάει ταξίδι με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Ο ηθοποιός είπε: «Την ώρα που πηγαίναμε να μπούμε στο πλοίο, χτυπάει το τηλέφωνο. Το σηκώνω, ήταν η αδελφή μου η ηγουμένη. Μου είπε όντας σε “έκσταση”, “μην πας, κλαυθμός και οδυρμός, οι μάνες κλαίνε τα παιδιά τους!“. Παγώνω, τραβάω χειρόφρενο και κάνω όπισθεν, ήμουν στο καταπέλτη του πλοίου και γυρίζω. Τρελάθηκε η γυναίκα μου. Κόντευα να χωρίσω εκείνο το βράδυ. Το άλλο πρωί έμαθα για το ναυάγιο. Εάν ήμουν μέσα, ποιον θα έσωνα; Εμένα, τη γυναίκα μου ή τα 3 μικρά παιδιά μου;».

Related Articles

Nissan. Σημαντική βράβευση για τον δίλιτρο VC-Turbo του Altima

cars

Η «θεωρία του κόκκινου» έρχεται να ανατρέψει τα πάντα στη διακόσμηση του σπιτιού

cars

Θ. Ρωμανίδης: Ο Μ. Σεφερλής στάθηκε δίπλα στον Γ. Καπετάνιο τότε που ήταν πιο κάτω και από τη λάσπη

Bury

Fiat 500X. Αναβαθμισμένο

cars

Honda: 70 χρόνια και 400 εκατομμύρια μοτοσυκλέτες μετά, συνεχίζει ακάθεκτη!

cars

Dayton G155. Νέα πρόταση

cars

Η νέα γενιά Ford Nugget Camper Van έχει σύγχρονα τεχνικά χαρακτηριστικά και premium εσωτερικό από την Westfalia

cars

Έτοιμο και το Audi SQ5 Sportback με diesel δύναμη!

cars

Πλήρωσε 1.500 ευρώ για να πάει στο γάμο φίλης και την έδιωξε για μια φωτογραφία που τράβηξε

cars