CARSNEWS
F1 & RACES

Άσχημα νέα για τον Max Verstappen -Τι συμβαίνει στην προσωπική ζωή του Ολλανδού

Μια ασυνήθιστη… κινητικότητα στον προσωπικό λογαριασμό της Kelly Piquet πυροδότησε εκ νέου τις φήμες που θέλουν το διασημότερο ζευγάρι της Formula 1 να ακολουθεί πλέον χωριστούς δρόμους.

Η είδηση ότι το διασημότερο ζευγάρι στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 αποτελεί παρελθόν κάνει τον γύρο του Διαδικτύου μετά και την ασυνήθιστη δραστηριότητα που παρατηρήθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της «αγαπημένης» του Ολλανδού, Kelly Piquet.

Μετά την απόφαση της κόρης του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Nelson Piquet να αφαιρέσει κάποιες δημοσιεύσεις με στιγμές του ζευγαριού, οι φήμες που θέλουν να έχει απομακρυνθεί το τελευταίο διάστημα από τον Max Verstappen επέστρεψαν στο προσκήνιο της επικαιρότητας.

Verstappen

-

Η φήμη ότι το διασημότερο ζευγάρι της Formula 1 έχει χωρίσει δεν άργησε να κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα.

Η σχέση του Max Verstappen με την Kelly Piquet κρατά από το 2020 και τα τελευταία τρία χρόνια δεν είναι λίγες εκείνες οι φορές που ο Ολλανδός έχει επιλέξει να περάσει χρόνο μαζί με την αγαπημένη και την οικογένειά της.

Verstappen

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Kelly Piquet ήταν στο παρελθόν σύντροφος του Daniel Kvyat με τον οποίον μάλιστα απέκτησε και μια κόρη.

Η Kelly Piquet, η οποία έχει εργαστεί και ως μοντέλο, ακολουθεί από κοντά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1, ενώ τα τελευταία πέντε χρόνια εμφανίζεται να απασχολείται ως «Health and Wellness Coach» στο Μονακό.

Verstappen

-

Μετά, λοιπόν, τον χωρισμό του F. Alonso με την Αυστριακή δημοσιογράφο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, είναι η σειρά του Max Verstappen να αναζητήσει αλλού την τύχη του, αφήνοντας στο παρελθόν τα όσα έζησε στο πλευρό της κόρης του τρεις φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή N. Piquet.

Διαβάστε επίσης:

Related Articles

H Aston Martin Valhalla έρχεται με ιδέες από F1 και συμβουλές από Alonso (video)

cars

Formula 1: Η McLaren σταματά την εξέλιξη του εφετινού μονοθεσίου – «Η MCL60 δεν θα μπει στη νέα αεροσήραγγα»

cars

Ο Φερστάπεν μιλά για την υπόθεση Χόρνερ και τις φήμες περί ρήξης στις σχέσεις τους

cars

Το μήνυμα του Grosjean από το νοσοκομείο (video)

cars

Δεν έκανε το τεστ κορωνοϊού ο Hamilton

cars

Η AlphaTauri μετονομάστηκε σε RB

cars

Ο Φερστάπεν έβρισε τον Ράσελ (+video)

cars

F1 News: Christian Horner Accuser Confirms Stance On Appeal With New PR Firm

cars

F1 GP Σ.Αραβίας: Και πάλι το 1-2 η Red Bull!

cars