CARSNEWS
AUTONEWS

Αίτημα αποφυλάκισης από τον 50χρονο που σκότωσε τον κουνιάδο του στον Βόλο, επειδή φέρεται να βίασε την κόρη του

Αίτημα αποφυλάκισης αναμένεται να καταθέσουν οι δικηγόροι του 50χρονου, που σκότωσε με καραμπίνα τον 33χρονο βιαστή τους κόρης στον στον Βόλο τον περασμένο Ιανουάριο και μετά παραδόθηκε στις αρχές.

Με βούλευμα του Τριμελούς Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Βόλου ο 50χρονος είχε προφυλακιστεί στις 22 Ιανουαρίου, μετά από μία εβδομάδα που παρέμεινε σε κατ΄οίκον περιορισμό εξαιτίας της διαφωνίας εισαγγελέα και ανακριτή. Μετά την απόφαση του Συμβουλίου ο 50χρονος οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του taxydromou, ο 50χρονος κρατείται σε ειδική πτέρυγα, όχι με έγκλειστους με βαριές καταδίκες, ενώ διατηρεί σχεδόν σε καθημερινή βάση επικοινωνία με τα τρία του παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα τον 33χρονο και αμέσως μετά παραδόθηκε στην Αστυνομία. Λίγη ώρα νωρίτερα είχε μάθει από την 18χρονη σήμερα κόρη του ότι ο 33χρονος αδελφός της δεύτερης συζύγου του την βίαζε από την ηλικία των 9 ετών και το τελευταίο χρονικό διάστημα την εκβίαζε με τη δημοσιοποίηση βιντεοληπτικού υλικού.

«Ημουν σε άμυνα, μετάνιωσα» υποστήριξε στην κατάθεσή του ο κατηγορούμενος με τον συνήγορό του κ. Βασιλικό να υποστηρίζει πως ήταν ατύχημα καθώς εκπυρσοκρότησε το όπλο.

«Η κόρη μου, μου εκμυστηρεύτηκε ότι τις φορές που βιάστηκε ήταν παρών και το αγοράκι μου, που σήμερα είναι εννέα ετών και τον οποίο ο κουνιάδος μου άφηνε μόνο του στο άλλο δωμάτιο καθώς έκλεινε την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν με την κόρη μου» φέρεται να είπε επίσης ο 50χρονος πατέρας στην κατάθεσή του.

Υποστήριξε, ακόμη, ότι η κόρη του έφτασε στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας μετά τα όσα πέρασε από τα χέρια του 33χρονου θείου της: «Η κόρη μου που είναι ορφανή από μητέρα, με έχει απόλυτη ανάγκη για να την υποστηρίζω ψυχολογικά και οικονομικά καθώς είναι κατεστραμμένη συναισθηματικά και έχει φτάσει στο σημείο να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας. Δεν το ήξερα, μου το είπε η καθηγήτρια της και η ψυχολόγος».

Είχε αναφέρει επίσης ότι ο βιοπορισμός ο δικός του και της οικογένειας του, πρωτίστως του ανήλικου παιδιού του που είναι ηλικίας 9 ετών και της κόρης του που είναι φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο εξαρτώνται αποκλειστικά από την εργασία του, καθώς δεν έχουν οποιοδήποτε άλλο εισόδημα.

Ο προσδιορισμός της δίκης πάντως αναμένεται σε ένα χρόνο περίπου.

Related Articles

Jeep Renegade 1.5T e-Hybrid. Ικανό και οικονομικό

cars

Κόκκαλης: Να μη γίνει η ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας ένα ακόμη φαγοπότι ημετέρων

cars

Volvo C40 & XC40 – Με μεγαλύτερη αυτονομία, κίνηση πίσω και γρηγορότερη φόρτιση

cars

Hatchback, SUV και sports car από την Alpine.

cars

Η νέα BMW M2 πήρε το πράσινο φως!

cars

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του ιδανικού συντρόφου

cars

Το Renault Clio Rally3 στην Ελλάδα

cars

Mercedes-Maybach GLS 600. Η γερμανική εκδοχή της υπερ-πολυτέλειας.

cars

Το Nio EC7 είναι το πιο αεροδυναμικό SUV στον κόσμο

cars