CARSNEWS
F1 & RACES

Αφοσιώνεται αποκλειστικά στη Formula 1 η Audi

Ο γερμανικός κολοσσός, πήρε οριστικά και αμετάκλητα τη μεγάλη απόφαση και το αγωνιστικό του τμήμα στρέφει πλέον το βλέμμα του 100% στο κορυφαίο πρωτάθλημα του Motorsport.

Με το 2026 να πλησιάζει επικίνδυνα, οι κατασκευαστές ετοιμάζονται για τη νέα εποχή και τους νέους κινητήρες της Formula 1. Η Audi θα είναι επίσημα από το 2026 τόσο ομάδα του σπορ, όσο και κατασκευαστής, καθώς θα εξαγοράσει την παρούσα Sauber.

Με επίσημη ανακοίνωση λοιπόν, η γερμανική φίρμα σταματάει όλες τις αγωνιστικές της δραστηριότητες σε κατηγορίες, όπως Ράλλυ Ντακάρ, GT2, GT3 και DTM από το 2024. Αυτό το πλάνο, γνωστοποιήθηκε επίσης σε όλες τις ομάδες που συνεργάζονται με την Audi και λαμβάνουν την εργοστασιακή της υποστήριξη.

Η παραπάνω απόφαση, πάρθηκε μετά από επιλογή στρατηγικής των υπεύθυνων της Audi Sport, καθώς επιλέγει να εστιάσει 100% στη Formula 1, στην οποία θα βρίσκεται από το 2026.

Τους τελευταίους μήνες, έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές προσλήψεις στο τμήμα μονάδας ισχύος της γερμανικής φίρμας, ενώ μεγάλες αλλαγές και ανανεώσεις θα γίνουν στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, στο εργοστάσιο του Χίνβιλ. Στόχος της Audi Sport δεν είναι άλλος από το να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Formula 1, με μοναδικό σκοπό να πρωταγωνιστήσει.//ΓΑ

Related Articles

Ferrari: Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Binotto

cars

GP Πορτογαλίας: Έσπασε το ρεκόρ του Schumacher o Hamilton

cars

Στην AlphaTauri και το 2021 ο Pierre Gasly

cars

New onboard camera arrives in Formula 1

cars

Ο Big in Japan Φερστάπεν σε μια συντριπτική πολ ποζίσιον στο GP Ιαπωνίας

cars

H Haas F1 παρουσίασε τα χρώματά της για το 2024 – Super Sport FM | Η κορυφαία παγκύπρια αθλητική συχνότητα

cars

F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η καλύτερη διαχείριση ελαστικών κερδίζει (+video)

cars

Πού θα γίνουν Αγώνες Σπριντ στην F1 το 2024

cars

F1: Ποια είναι η Penni Thow η μάνατζερ του Lewis Hamilton;

cars